Ever wonder WHY you feel BETTER with SHAKLEE??

Thanks Adda sebab share info yang sangat sangat menarik dibwh ni.. (saya petik dari entry di blog Adda).. Jika ada yg tertanya apa beza vitamin Shaklee dan vitamin2 sintetik diluar sana... sila baca slowly dan fahamkan... ada rumusan dibwh tu...


 
Take a look for yourself at these pictures of vitamins called chromatograms.. You will see synthetic vitamins and Shaklee whole food based vitamins that have been created from organic food base and then manufactured at a low heat to maintain the enzymes. Enzymes are the life force that make chemical reactions happen. Have you ever cooked a potato and then planted it and it grew? Of course not. Then why do we expect dead vitamins to help us get healthier? The answer is you can not.
Lines of force and fluted edges found in the pattern of the natural substances are due to enzymes and enzyme activity. The more lines of force the more natural the substance. The important thing to remember is not only is it important where the material came from for the end product but just as important is how the material is processed. You cannot create a product full of enzymes if you take high heat and destroy the enzymes. Just like you cannot take a potato and boil it and then plant it and expect it to grow.

 

Rumusan:

Based on the pictures, kita dpt lihat Natural vitamin C dengan Shaklee product tuh similar kan? Ini sbb, enzymes nya masih dikekalkan.Bagi vitamin sintetik, enzim tu dah musnah ketika diproses..sedangkan enzim tu penting Ia diperlukan utk memastikan vitamin yang kita mkn tuh bertindak balas dengan tubuh kita.jadi, mcm mana nak berkesan ye tak?



Kesimpulannya.. tak rugi dan tak menyesal memilih vitamin natural jenama Shaklee... berbaloi baloi... Always safe, always natural, and always Works for everyone!! Anda bagaimana? Dah tahu kenapa anda perlu memilih Shaklee?




Bagi anda yang ingin mendapatkan maklumat lanjut, boleh hubungi saya atau sms/whatsapp di talian 012-7142284 atau email ke bee4211@yahoo.com



* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 
I am Shaklee Malaysia Independent Distributor at Johor Bahru, Johor. Pertanyaan Lanjut:
Shaklee ID : 858049
No Telefon: +6012.714.2284
(sms/whatsapp/telegram)
Facebook : Beeha Yunos
Facebook Page: BeeLittleShoppe
Email : beeha4211@gmail.com
Blog : www.beehayunos.com

0 comments:

Post a Comment

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in