NutriWhite - skin care kelas A yg mampu dimiliki! Flawless beauty, extracted from nature, perfected by science

salam pd semua pembaca..mcm mane dgn hujung minggu anda??hope sume relaxx dan santai dgn family tercinta..saya??saya ke kl..bwk anak beral, jalan hujung minggu..cian Wiya..dah lama xspend quality time together2 dgn mama n papa kan..mcm2 tempat bwk dia...enjoy sgt sampai Wiya xmo balik ehehee..mane leh syg..mama n papa kena work..ehhee..mcm2 kan..Hari ni sebelom saya dok melalut lg..saya sebenarnya nak bawakan pada anda..jeng..jeng..jeng..produk skin care dari Shaklee..mcm biasa motto-natural, safe and works for everyone!ehhee..jgn ingt Shaklee hanya ade supplement sahaja tau..skin care pon ade..tarafnya ala2 Estee Lauder tau..cuma pd harga yg mampu dimiliki!

so, here i proudly present..

extracted by natural..flawless beauty..perfected by science..

Sekilas fakta tentang NutriWhite (tq mama cery for this flawless info)

NutriWhite was created especially for you based on our experience that science is most beautiful when balanced with nature. 16 plants extracts were carefully selected from all over the world for their ability to whiten and bring a youthful glow to your complexion. Along with our exclusive blend of botanical ingredients, patent-pending WhiteN-16, NutriWhite also contains an active vitamin C derivative that helps enhance your skins brightness and radiance for a natural, flawless complexion all-year around
more info click HERE



Serlahkan kecantikan anda dengan rangkaian produk Nutriwhite. Saya telah menyediakan set di bawah bagi memudahkan anda untuk memilih yang mana satu sesuai untuk anda.

Anda boleh memilih Set Asas untuk keperluan asas untuk membersih, melindungi dan menyegar. Set Whitening untuk memutihkan wajah tanpa pengelupasan dan set 24/7 untuk perlindungan asas siang dan malam. (tq kak Lia for beautiful pic and info)







mana satu yg sesuai dgn anda?pilih jgn tak pilih..selain ianya mmg terbukti secara klinikal dan dah sgt ramai dari pengamal supplement Shaklee turut berpuas ati sesgt dgn set skin care NutriWhite ni..dan more over, mmg tahan lama lah..contoh cleanser NutriWhite ni tahan 10bln ke setahun..haaa..jimat tak jimat tuu...

dan mmg tak sah kalau saya tak bg sket testimoni pengguna NutriWhite..kali ni saya nak share testimoni Kak Rafalia..tp bkn dia syok sendiri kata muka dia ok tau..ni en suami kak Rafalia sendiri yg puji..haaa..special tak special ni..ehehee wpon baru 3 hari dia try....jom2 kite baca ape kata kak Lia dan suami :

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Harini bangun pagi senyum sampai ke dahi..meleret-leret tak hengatt..! hehehe..kenapa? Hati isteri mana yang rasa tak 'kembang semangkuk' bila dipuji oleh suami tersayang kan kan kan?


Ni apa yang suami saya cakap kat saya pagi tadi,  "muka Lia nampak licin dan berseri..selalu berseri je takde licin bebenor camni.." hehe..ai senyum je, " yea ke Bang..?..hehe..NUTRIWHITE lah tuuuu..hehe.." ..pastu suami balas, "suka Abang tengok.." (wahhhh..!! dalam hati kembang semangkuk! )hehe..



Sebenarnya ni semua kerana Set Nutriwhite tu lah..saya sebenarnya baru 3hari guna, tapi suami dah perasan perbezaan ketara pada kulit wajah saya..Saya guna Set Asas (Cleanser, Softener dan Whitening Lotion) PLUS Whitening Essence..lepas ni bertambah berseri-seri dan licin sebab bukan hanya Nutriwhite set ni sahaja tapi sebab adanya ESP, Vitamin E, Bcomplex dan Vitamin C, dan GLA Complex..PLUS lagi bulan ni ada offer on Carotomax..haha..memang terbaikkk..! Mencantikkan diri untuk suami dapat pahala tawww..Jom isteri-isteri sekalian kita cantikkan diri dan wajah demi suami terchenta! 

InshaALLAH..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


semua perempuan mmg suka pd kecantikan kan..lg2 kalau dapat pujian dr suami or org tersayang..mmg rasa nak senyummm aje kan dari pg sampai malam..ehehee..mmg lumrah pon perempuan ni suka dgn pujian ehhee..dan mcm kak Lia ckp td, mencantikkan diri utk suami dpt pahala tau..ehehee..sebenarnya kak Lia bkn aje terus2 pakai skin care set ni..tp beliau dah lama menjadi pengguna supplement Shaklee..memastikan diri sihat dari dalaman baru laa kecantikan terpancar kan dek kerana kecerian dan badan yg sihat..dan pastu tambah pulak dgn skin care set Shaklee..bertambah2 berseri muka kan..kan..

pada anda yg nak mencuba, jgn ragu2 ye..natural, safe and insyaAllah works wonder for your skin too :) tak cuba, tak tahu kan..ape salahnya mencuba..mmg berbaloi-baloi lebih2 lagi pada mereka yg biasa guna skin care yg mahal mcm Estee Lauder, SK II, ape kata anda beri diri anda peluang mencuba yg sama tarafnya dgn skin care kelas A tp jauh lebih murah dan mampu dimiliki dan semestinya selamat!apa-apa pun semuanya terpulang pada anda kan :) choice u make today may brings what you'll become tomorrow kan..Love yourself if you want others to love you..

and most of all, saya sayang semua pembaca, customer, keluarga dan rakan2 saya..love you all!muahh :)




Bagi anda yang ingin mendapatkan maklumat lanjut, boleh hubungi saya atau sms/whatsapp di talian 012-7142284 atau email ke bee4211@yahoo.com
 
 
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
I am Shaklee Malaysia Independent Distributor at Johor Bahru, Johor. Pertanyaan Lanjut:
Shaklee ID : 858049
No Telefon: +6012.714.2284
(sms/whatsapp/telegram)
Facebook : Beeha Yunos
Facebook Page: BeeLittleShoppe
Email : beeha4211@gmail.com
Blog : www.beehayunos.com

2 comments:

  1. Assalamu'alaikum. Wah syoknya. kena puji suami.

    Bestnya set nutriwhite ni. Baru beberapa hari pakai dah nampak beza ya.

    Lagi best semua bahan semula jadi. Takde pengawet dan bahan kimia.

    Insyaallah selamat untuk kulit.

    Saya pun nak cubalah macam ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam mazni :)

      yup!
      nutriwhite mmg tiada bahan pengawet dan yang sgt best ianya tahan sgt lama :)

      boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut dan order

      beeha 0127142284

      Delete

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in