vivix - atasi masalah darah tinggi, konflik berat badan dan alergik

assalamualaikum..lama tak update blog..alhamdulillah kali ni berkesempatan nak update tentang VIVIX sebab memandangkan VIVIX merupakan item promosi bulan ini..so jomm baca..credit to mamacery

------------------------------------------------------------------------------------------------------
kali ni saya kongsi testimoni Vivix plak.. Vivix si tonik ajaib..heheh...Bila saya baca testimoni Pn Siti Noranis ni.. memang saya rasa kagum.. rasa mcm nak paksa semua org yg ada masalah yg sama.. utk beli vivix gak.. paksaaaaa tuuuu.. hahahha... Tapi tak baik paksa2.. so u all bacalah sendiri.. kalau mana2 yg ada masalah yg sama dlm blood pressure... masalah allergic.. masalah berat badan yg payah nak turun.. marila baca..lepas tu nak beli ke tidak.. itu hak anda... duit anda.. Jom baca..saya petik dari FB page Pn Siti Noranis.. thanks dear for sharing
____________________________________________________________

BLOOD PRESSURE / HYPERTENSION (DROPS 16)
*****************************************
Masa medical check up May 2012, blood pressure saya dikira tinggi..ta sepaptotnye ngan usia saya..bacaan 142 over 88..tinggi kan??..patot la saya selalu pening kepala..kira stage pre-hypertension da tu..pastu doktor tu gertak.."kalo awak tak jaga ni..tinggi skit lg..saya da kene bagi ubat darah tinggi kat awak.." oh tidakkkk..saya ta nak makan pil-pil yang banyak ituuuu..hohoho..Alhamdulillah Ogos 2012..saya check smula..126 over 80..saya bersyukur turun..dan masih menjaga supaya mencapai bacaan normal 100-110..

ALLERGIC
*********
Saya ade allergik dari kecik lagi..kulit saya sangat-sangat sensitif..terlalu banyak pantang larangnyeee..makan itu tak bley..pakai losyen itu tak bley..pakai sabun mandi itu tak bley..persekitaran kotor pun effect kat kulit saya jugak..Dengan vivix, kulit saya yang pernah luka tu, elok ajeee..jadi kulit baru..bersyukur sangat..yesss VIVIX REPAIR CELL!!...yang ini diiringi dengan diet pemakanan yang sangat ketat..untuk pengetahuan, saya ta makan AYAM BANDAR dan TELUR..dan makanan yang sewaktu dengannye..dua-dua ni toksin dia sangat kuat sebab mereka di INJECT supaya cepat besar dan bertelur..ayam kampung, telur kampung tape..Ya Allah seksanya..kebanyakkan makan skang dimasak dengan telur dan ayam..kdg-kdg sebagai perencah..

HIDUNG BERAIR (MEMANASKAN BADAN)
**********************************
Saya baru perasan..ini membuktikan Vivix adalah untuk kesihatan menyeluruh hihihi..kalo dulu, saya memang ta tahan sejuk..disebabkan kipas yg da set 1 je tu, saya akan terjaga kul 3 pg sebab hidung berair..pastu bangun pagi bersin 6-8 kali..apa lagi kalo aircond..demam terussss hehe..hidung ta payah na ckp la..sumbat ngan tisu je..Skarang dah TADE..hihihi..alhamdulillahhh =)

PENURUNAN BERAT BADAN (DROPS 5KG)
***********************************
yeahhhh..part ni besttt..susah betul nak trunkan berat ni tanpa EXERCISE..
May 2012 - Ya Rabbi, berat 65kg..dengan keadaan saya yang katekkk ni..152..BMI = 28++..rase berat je badan ni..
Ogos 2012 - Alhamdulillah trun 60kg..BMI masih tinggi 25++..tanpa EXERCISE..almaklumla busy hehehehe..sepatot kene ade sedikit EXERCISE untuk jantung kita..akan diusahakan kemudian ekekeke =P..saya jaga makan..BUKAN TAK MAKAN ea..sy cuma tukar pemakanan saya..TARGET - By end of this year Dec 2012..saya target nak capai berat saya 52kg..BMI = 22++..dan by end of March 2013, set target 47kg..dengan BMI normal 20++..Doakan saya..hihihihi..Saya memang tak nak turun secara drastik..tak elok sebenarnye..ckup la 1-2kg sebulan..yang penting konsisten..dan kita jaga pengambilan makanan kita..^^
Semua target ni saya capai dengan SHAKLEE..dan semestinya dengan izin Allah s.w.t..kita merancang..disusuli dengan usaha dan doa..Sayangi diri sendiri sebelum kita nak disayang oleh orang len..itu adalah rewards untuk DIRI SENDIRI..InshaAllah..demi insan-insan yang saya sangat sayang.. =))
__________________________

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
 
Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
teruja sgt ok baca sume testimoni ni..and saya juga dah start VIVIX utk mama (mak mertua saya)..nak tgk dia sihat..sebab utk mak, saya dah lama bekalkan vivix dan lain2 supplement and nampaknya alhamdulillah mak leh jalan sampai ke sabah tanpa ngadu sakit lutut..now nak start utk mak mertua..bkn ape, mama byk makan ubat sepital..tu yg saya hold..tp memandangkan bulan ni bulan promosi vivix, saya grab gak utk mama dan utk saya jugak! mudah2an serasi..dan mestilah yg terbaik utk mak..tak kira mak sendiri atau mak mertua, mereka tetap ibu yg perlu kite layan dan beri yg terbaik..ok, utk anda semua, JGN LEPASKAN PELUANG UTK GRAB VIVIX SEMENTARA PROMOSI VIVIX MASIH BERJALAN..ONLY UNTIL END OF THIS MONTH YE.. :)
 
Lebih banyak tentang Vivix.. sila klik link ini..
 
 
jika anda berminat, jom hubungi saya :)
Nabiha Yunos (beeha yunos)
ID : 858049
sms / whatsapp : 012-7142284
email : bee4211@yahoo.com
I am Shaklee Malaysia Independent Distributor at Johor Bahru, Johor. Pertanyaan Lanjut:
Shaklee ID : 858049
No Telefon: +6012.714.2284
(sms/whatsapp/telegram)
Facebook : Beeha Yunos
Facebook Page: BeeLittleShoppe
Email : beeha4211@gmail.com
Blog : www.beehayunos.com

0 comments:

Post a Comment

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in