PROMO OCTOBER : ESP SOY PROTIN ISOLATE POWDER..RUGI SAPE TAK GRAB!! HARGA MURAH SGT2!!

Inilah yang ditunggu-tunggu sekian lama... Barulah Shaklee umumkan bulan ni... Nak tahu apa dia... Jeng... jeng... jeng....


ESP - Beli 6 PERCUMA 1!!!!!
PROMOSI Dari 1-31 Oktober 2012


Hah, cuba bagi tau saya... mana nak dapat promo macam ni selalu... Bagi peminat tegar ESP ni mesti borong punya... Takpun, pakat2 la share beli dengan kengkawan kan... JIMAT gila2 ni.... Rugi kalo tak ambil....

Nak beli 1 pun takder masalah... emel / contact saya yer untuk mendapatkan tawaran harga istimewa dari saya khas untuk anda....

Yang masih tak kenal ESP tu... meh nak kenalkan sket....

Keistimewaan dan Fakta tentang ESP?

  • Energizing Soy Protein ini membekalkan 14 gram non-GMO Protein Soya berkualiti tinggi yang mengandungi semua Asid Amoni Perlu termasuk 9 Asid Amino Perlu yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan manusia.

  • Energizing Soy Protein membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana iamengandungi 5 jenis Vitamin B yang diperlukan tubuh, serta Kalsium separuh daripada jumlah keperluan seharian.

  • Isofalvones pula meningkatkan fungsi jantung, tulang, payudara dan prostat. Kajian juga menunjukkan soya dapat membantu mengimbangi kitaran hormon semasa proses menopaus.

  • Energizing Soy Protein ini dihasilkan dibawah kawalan IPP(Identity Preservation Program) bermakna penghasilan kacang soya ini dipantau ketat pada setiap peringkat dari penanaman sehinggalah sampai kepada pengguna.Diproses dengan air ( bukan dengan bahan kimia ) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones.

  • Dijamin Halal. Tanpa Laktos, kolesterol dan bebas kafien.

SIAPA YG PERLUKAN ESP?
  • Pelajar dan pekerja atau individu dewasa : As energy booster(kalau minum pagi2 tu.terasa energetic dan tak rasa lapar sangat.. so bonuslah for weight management)

  • Lelaki : Protect from any disease (heart,cancer,etc)

  • Ibu mengandung : For a healthier pregnancy- well grown fetus ; membantu mengurangkan ketakselesaan ketika hamil

  • Ibu yang menyusu: Membantu menggalakan dan mengekalkan pengeluaran susu . Dan yg bestnya, pengambilan ESP konsisten sepanjang penyusuan susu ibu,dapat membantu pekembangan fizikal bayi secara sihat

  • Wanita: Keanjalan kulit.. Awet muda gitu..… (protein penting kepada mereka yang ingin kulit yang cantik dan ton warna yang sekata. Mereka yang mempunyai bekas jerawat yang berwarna hitam adalah disebabkan kekurangan protien untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel mati yang berwarna hitam tersebut).

Ramai yg tertanya2..kenapa ESP SHAKLEE begitu HOT dan LARISSSS utk semua? ini antara sebabnya 


  • sgt2 popular utk kecantikan dan keanjalan kulit dan seluruh badan
  • utk ibu2 mengandung-sumber protin yg sgt2 hebat utk anak dalam kandungan dan keperluan ibu itu sendiri
  • utk ibu menyusu yg mendapati susu semakin berkrim, anak mudah kenyang, dan ibu berasa lebih bertenaga
  • utk wanita yg ingin hamil sebagai sumber protin asas dalam badan utk kesuburan
  • utk ibu2 dalam pantang - percepatkan penyembuhan selepas proses bersalin
  • utk mereka yang ingin berdiet - esp bantu mengekalkan tenaga dan tahan rasa lapar sebab esp mengenyangkan!
  • utk mereka yg ingin awet muda!
  • utk mereka yang ada masalah kulit bukan shj di muka malah di seluruh badan
  • utk seisi keluarga sebagai minuman kesihatan yang kaya dengan sumber protin asli



ESP soya shaklee BERBEZA daripada soya biasa tau !!  
nak tau kenapa ? 

SEBAB ia bukan sekadar one of the best milk booster
malah macam2 lagi boleh dapat dengan ESP ni...

♥ Nak KURUS cari ESP..
♥ Nak GEBU cari ESP..
♥ Nak ANJAL cari ESP..
♥ Nak KULIT CUN muda remaja cari ESP..
♥ Nak Sihat Cari ESP..
♥ Nak kenyang cari ESP..
♥ Nak Bertenaga Cari ESP..


terus terang saya cakap... RUGI SAPE YG TAK GRABB THIS OFFER.. sbb lama dah Shaklee (M) tak kluarkan offer ni.. so esok2 kalau stok habis.. jangan nangis aaaa.. so kalau sape2 nak.. sila contact saya... yg stok bru ni expired Jun 2014.. tapi offer ni sampai 31 Oct sahaja ye (while stock last...).. ramai yg ambik terus 2-3 tin tau!! mmg tak rugi grab promo ESP ni..yg rugi sape yg tak grab laa..lalallalalalalaa

Credit : mamafaiz.com



jika anda berminat, jom hubungi saya :)
Nabiha Yunos (beeha yunos)
ID : 858049
sms / whatsapp : 012-7142284
email : bee4211@yahoo.com
I am Shaklee Malaysia Independent Distributor at Johor Bahru, Johor. Pertanyaan Lanjut:
Shaklee ID : 858049
No Telefon: +6012.714.2284
(sms/whatsapp/telegram)
Facebook : Beeha Yunos
Facebook Page: BeeLittleShoppe
Email : beeha4211@gmail.com
Blog : www.beehayunos.com

0 comments:

Post a Comment

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in