PROMOTION DECEMBER : SHAKLEE COLLAGEN POWDER!! BUKAN SEKADAR KOLAGEN BIASA - KESAN OPTIMUM DALAM MASA 8 MINGGU PENGGUNAAN!!

assalamualaikum..

alhamdulillah, masuk bulan Disember..sudah di penghujung tahun..dah nak masuk tahun baru...so mcm biasa, masuk bulan baru, promo pon baru..jeng jeng..promo ape ye bulan ni??saya sgt2 teruja bila dapat tahu promo bulan ni ialah SHAKLEE COLLAGEN POWDER!



ape yg shaklee tawarkan utk promo SCP ni??


nak jimat & untung besar??
beli 6 kotak terus, bole sharing ngn kekawan, then anda akan dapat banyak benefit;

* *FREE 1 KOTAK KOLAGEN BERNILAI RM298 (SEMENANJUNG PRICE)
** FREE MEMBERSHIP WORTH RM75 FOR SEMENANJUNG / RM85 FOR SABAH SERAWAK
** FREE POSTAGE
** REBATE CASH RM 110

 Collagen Powder Shaklee yang ada dalam stok kami, 
expired FEB 2014

SO, SURE RAMAII YG KAT LUAR TU YG AMBIK KOLAGEN KAN KAN..APE BEZA KOLAGEN SHAKLEE NI??JOM TGK SEPINTAS LALU..ZASSS..

SHARING INFO : SHAKLEE COLLAGEN POWDER
============================

Kenapa anda patut mendapatkan Shaklee Collagen Powder ni?


SCP adalah dari sumber collagen terbaik :) mengikut kajian scientifik ada beza collagen dari sumber ikan dan sum
ber tumbuh-tumbuhan..

Masa attend Discover Shaklee Meeting hari tu, nutritionist Shaklee ada jelaskan perbezaannya..

Ada 3 sumber collagen:
>> Ikan
>> Haiwan
>> Tumbuh-tumbuhan

Kenapa perlu pilih sumber collagen dari Ikan?

1) Sisik ikan (red snapper-ikan merah) mengandungi jumlah kolagen yg sgt tinggi sehingga 4000mg kolagen
2) Jisim Molekulnya rendah jadi memudahkan penyerapan, mudah dicerna dan diserap utk digunakan pada tubuh kita..
3) Kurang kontaminasi.. sbb Shaklee memang sangat menjaga sumber2 raw material utk setiap productnya..

Bagaimana dari 2 sumber yang lain?

>>> Haiwan?

1) Selalunya collagen yang diambil dari kulit lembu atau kulit ayam
2) Risiko untuk mendapat kontaminasi tinggi, dimana cth lembu mudah diserang penyakit lembu gila dan ia boleh berjangkit kepada manusia.

>>> Tumbuh-tumbuhan?

1) Kebanyakkan collagen dari tumbuh-tumbuhan telah diubah suai genetiknya dan tidak natural.
2) ssh untuk diserap oleh tubuh badan kita...

jadi, anda semua dah dapatkan Shaklee Collagen Powder...? cepat2 hubungi pengedar Shaklee anda... nak try, trial pack pun ada... (kenela tanye pengedar masing2 ya)

terbukti dalam masa 8 minggu untuk kulit yang lebih cantik, anjal, gebuzz... dan yang paling penting..

ia bukan sekadar collagen.. ia ada 7 bahan tambahan lain...kire beli 1 PERCUMA 7 bahan HEBAT didalamnya.. dan bahan2 inilah yang menjadikan ia LEBIH dari sekadar Collagen...

Nak pilih collagen yang terbaik untuk anda?

PASTIKAN ...

Ia bukan hanya membekal KOLAGEN semata2 

TETAPI WAJIB ada bersamanya...

>>>> ASID HIALURONIK -- Untuk menghidratkan kulit ( 1 gm Asid Hialuronik boleh menahan 6 liter air)
>>>> ELASTIN --- Untuk keanjalan, sebagai pelincir sendi dan mata
>>>> ANTIOKSIDAN ---- Untuk melawan radikal bebas, dan Vitamin C adalah sumber antioksidan yg sangat bagus juga bertindak dalam menggalakkan penghasilan kolagen secara semula jadi dalam tubuh!

Jawapannya... 

I VOTE for Shaklee Collagen Powder!! ♥ SCP!!
Siapa setuju??

anda nak collagen shaklee bagi lagi.. 7 lagi bersama SCP ini.. bagus utk kesihatan sendi, rawan.. rambut.. satu badanlah yang pentingnya..

Kesan-kesan dan Faedah-faedah mengambil kolagen

1) Anti penuaan - Mengurangkan liang pori-pori, kedutan dan garisan halus yang kelihatan
2) menghidratkan - Melembabkan kulit bagi mengurangi rasa kering dan berkupas pada muka
3) Mengembalikan keanjalan kulit - Meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan

4) Melicinkan - Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit
5) Menyubur - Menggalakan kuku yang kuat, rambut yang tebal dan bersinar
6) Mencerah - Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit
7) Menegang - Membantu menegang dan menganjalkan payudara
8) Faedah tambahan kolagen : Menyokong kesihatan sesendi dan menguatkan tulang. dan membantu mengekalkan otot mata supaya lembut.

>>Terbukti berkesan dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu, keputusan menunjukan kulit lebih baik secara menyeluruh :

♥ Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
♥ Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
♥ Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
♥ Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
♥ Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
♥ Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan

NI ANTARA TESTIMONI MEREKA YG DAH MENGGUNAKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER >>> sila klik gambar utk lebih jelass






banyakkk lg testimoni sebenarnye..picture talks a thousand word kannn...saya dah pon men-disiplinkan diri utk kotak ke-2 sekarang..teruja..bukan aje nak cantik utk suami, tp utk pastikan saya sentiasa kekal sihat dan bertenaga utk keluarga tersyg..saya nak berikan terbaik utk suami anak dan family..anda bagaimana??

jangan tunggu lama2..kolagen shaklee ialah kolagen terbaik yg ada di pasaran..kenapa tunggu lagi??beli 1 - dpt harga promosi, beli 2- lebih WOWW..beli 3 dan seterusnya LEBIHH WOOOWWWW..jangan tunggu hingga stock habiss licinnn di akhir2 bulan ye...call me now and make ur booking NOW!!

jika anda berminat, jom hubungi saya :)
Nabiha Yunos (beeha yunos)
ID : 858049
sms / whatsapp : 012-7142284
email : bee4211@yahoo.com





I am Shaklee Malaysia Independent Distributor at Johor Bahru, Johor. Pertanyaan Lanjut:
Shaklee ID : 858049
No Telefon: +6012.714.2284
(sms/whatsapp/telegram)
Facebook : Beeha Yunos
Facebook Page: BeeLittleShoppe
Email : beeha4211@gmail.com
Blog : www.beehayunos.com

2 comments:

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in