ENFUSELLE - skin care terbaik utk ANTI-AGING!

Salam..Hari ni saya nak berkongsi dengan anda tentang Enfuselle..skin care shaklee yg best dalam merawat kulit bermasalah dan semestinya ANTI-AGING!!so, nak dapatkan kulit yg muda remaja 10 tahun lebih muda dari usia??Selain mengamalkan pemakanan supplement (of course utk kulit yg cantik wajib ambik Protin ESP or A,C,E ye) skin care kena gak pilih yang betul2 sesuai dengan kulit..so, jika anda mencari2 skin care utk bonda tersayang, dan jika anda mencari skin care utk anti-aging (recommended for 30 tahun ke atas) so, ini lah jawapannya, ENFUSELLE skin care.. :)

Picture : credit to Shaklee

jom baca testimoni pengguna skin care Enfuselle ni..sumber : mynutrisi.com

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saya sedang mencuba Enfuselle selama hampir sebulan (ketika entry ini ditulis)  , Apa yang saya rasa ialah selepas seminggu mengunakan basic set Enfuselle (cleanser, toner, moisturizer), serius selepas cuci muka rasa muka fuwa-fuwa bak kata orang jepun..maksudnya lembut bila dipicit-picit.hehhe Haihh syiok sendiri ke saya?
Tapi tak sangka pula bukan saya seorang sahaja yang berfikir sedemikian.
Rupa-rupanya sudah ramai yang try Enfuselle bertanggapan seperti saya. (syukur , saya bukan keseorangan)
Maka apa lagi , jom kita lihat apa kata mereka yang telah cuba Enfuselle termasuk la pelanggan tegar enfuselle iaitu Cik Su.
Nak dijadikan cerita. Cik Su neh terjebak dengan Enfuselle setelah dia tgk testimoni saya di forum tertutup kami di MukaBuku.
So dia telah hubungi saya sepantas kilat untuk dapatkan Enfuselle Cleanser dan Moisturizer.
Kemudian setelah 2 minggu menggunakannya , saya telah menerima testimoni dari beliau melalui wall saya di mukabuku :) Thanks Cik Su kerana sudi berkongsi dengan Mynutrisi.


Enfuselle memang BEST!! luv luv. Saya hari tu ade baca testimoni pasal produk nie. terus nak try.. kalau x try sendiri memang x caya daa. Then, try mula cleanser and moisturizer.. memang berkesan la . white head atas hidung x de daaa..superb!! Dia punye moisturizer pon memang best sangat ..So, Skrng ni saya nak try plak toner and eye treatment plak ...;-) Thanks ye Pn Mai Iskandar ...order semalam hari ni dah dapat...huhu... ~ Cik Su

So saya sudah ada fan club Enfuselle ..seronokkk! sebelum ni saya memang penggemar produk dari Japan ..kalau bukan S*2 ,saya pengguna tegar SHIS*ID*!! Tapi semenjak saya merasai kehebatan Enfuselle yang jauh lagi murah dari produk dari Japan, sekarang saya sudah berpaling tadah. Jgn Mareee yerr! Jimat $$$, Muka pon tetap terjaga ..siapa kata nak cantik perlu invest riban-riban kan?

Dengan hanya dalam RM200+ sahaja uols bole dapat Basic Set Enfuselle (pencuci, toner dan moisturizer).
Cuba bayangkan berapa ribu anda perlu laburkan jika menggunakan produk berjenama yang lain. Bukan sahaja Jimat $$$, malah ia tahan lama serius cleanser tu dah sebulan saya pakai tapi masih banyak lagi ..rasanya setahun pon x abis cleanser tu dah macam rupa Basic H pulak ...jenis yang kita guna sedikit tapi dia berbuih byk ,,formula apaaa agaknya shaklee pakai neh ..sungguh terujaaa ..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dan ini pula kompilasi testimoni mereka yg dah mencuba Enfuselle dan Nutriwhite(credit to kak Yati Napi dan Tuty)

 
 
fakta lain : JOM kita lihat video tentang Enfuselle di  Youtube Enfuselle Video
kepada yang ingin tahu cara penggunaan Enfuselle produk , boleh rujuk video di atas yer..cuma product Enfuselle di Malaysia tak byk mcm di luar negara..apa pon, ia memadai dan superb for Asia consumer! :)

Kajian menunjukan mereka yang menggunakan Enfuselle mendapati kulit lebih tegang, anjal, hilang kedutan hanya dalam masa 28 hari sahaja! tp, perlu diingatkan, utk mendapat kesan yg cepat, anda perlu lah mengambil protin ESP secara berterusan juga atau vitamin A, C, E atau vivix utk kesan yg lebih marvelless..oopppp..jgn lupa ye..pengambilan air masak 2-3litre sehari juga amat2 membantu (disamping supplement makanan tambahan td) utk dapatkan kulit yg sihat dan glowing from inside and Enfuselle will workout from the outside :)

Lastly, cuba tgk gambar kat bwh..teruja kan?apa lg..utk jadikan kulit lebih muda dari usia, jom start dari sekarang!!berbaloi2.. :)



Bagi anda yang ingin mendapatkan maklumat lanjut, boleh hubungi saya atau sms/whatsapp di talian 012-7142284 atau email ke bee4211@yahoo.com atau PM saya di <Beeha Yunos>

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in