Supplement utk wanita : berikan hanya yg TERBAIK utk WANITA lebih2 lg IBU TERSYG!


Assalamualaikum...alhamdulillah, another day is a gift from Allah kan..so banyakkan bersyukur, moga hidupan kita sentiasa dilimpahi rahmat-NYA..hari ni nak stori pasal supplement utk bonda2 tersyg, utk wanita amnya..sebab, semua wanita kan ciptaan istimewa kan kan..

Wanita ni special..seorg yg multitasks, mengimbangkan tekanan kerja, anak-anak dan rumah. The supermom moden yang berjaya melakukan semuanya sehingga kadang2 mengabaikan kesihatan, terlalu sibuk untuk memberi tumpuan kepada pemakanan atau regimen senaman. Hasilnya? Berat badan, keletihan, penuaan kulit, kencing manis, darah tinggi dan osteoporosis.

makanan yang seimbang dan senaman shj tidak mencukupi kerana badan memerlukan makanan tambahan kesihatan yang terbaik untuk menjaga kesihatan dan sihat. Berikut adalah beberapa nutrien penting yang bermanfaat bagi wanita untuk mengekalkan kesihatan yang optimum mereka pada setiap peringkat kehidupan.

VIVIX

Satu campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Eropah Elderberry dan lobak merah Ungu yang kaya dengan nutrien polifenol yang membantu untuk melindungi terhadap penyakit yang berkaitan dengan usia. Studis telah menunjukkan bahawa polifenol tumbuhan mempamerkan harta anti-penuaan dengan menyokong pertahanan selular, melindungi dan membaiki DNA dan meningkatkan pengeluaran tenaga di peringkat selular. Secara keseluruhan, ia menyokong fungsi sel yang sihat dan panjang umur.

10 KEBAIKAN VIVIX!
 
1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan


Lebih banyak tentang VIVIX, sila klik >> DISINI <<


COLLAGEN POWDER

Collagen powder Shaklee merupakan kolagen yg sgt tulen dan berkualiti tinggi kerana kolagen ianya diekstrak daripada sisik ikan merah. Ia adalah rendah berat molekul pada lebih kurang 1000 Dalton, yang mudah diserap oleh badan dan membantu dalam meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan. Tekanan, sibuk, gaya hidup, penuaan dan faktor persekitaran mengurangkan kolagen tubuh. Kemerosotan keputusan kolagen dalam pembentukan kedutan, kulit kering dan longgar. Makanan tambahan kolagen adalah penyelesaian terbaik bagi mereka yang mempunyai gaya hidup yang sibuk yang mahu melembutkan kesan penuaan tanpa mahal dan risiko yang berkaitan pembedahan. pengambilan collagen secara konsisten akan membolehkan badan anda untuk mengembalikan keanjalan kulit, mengurangkan kedutan dan mencerahkan pigmentasi. 

>>Terbukti berkesan dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu, keputusan menunjukan kulit lebih baik secara menyeluruh :

♥ Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
♥ Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
♥ Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
♥ Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
♥ Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
♥ Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan

Lebih banyak tentang COLLAGEN POWDER SHAKLEE, sila klik >> DISINI <<


 
OMEGA GUARD

24 MANFAAT OMEGA 3 DALAM OMEGA GUARD SHAKLEE.

1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita.
2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3. Mencegah salur darah dari tersumbat.
4. Omega 3 dapat mengelakkan strok.
5. Mengekalkan tekanan normal darah.
6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher.
7. Mengurangkan sakit kepala.
8. Merendahkan kolestrol.
9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan.
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL.
11. Mengawal masalah obesiti.
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung.
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin.
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak.
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak.
16. Membantu menyihatkan paru-paru (SGT DIPERLUKAN OLEH PESAKIT ASTHMA DAN BRONCHITIST)
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dan lain-lain.
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus).
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang.
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan.
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik.
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi.
24. Mencegah penyakit gout.

Lebih banyak tentang OMEGA GUARD, sila klik >> DISINI << 


GLA COMPLEX


GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. Kebiasaannya digunakan untuk regulate kitaran haid, simptom PMS, sakit kepala dan untuk mereka yang menopause. Selain itu, GLA Complex ini AMAT BAGUS untuk SKIN TEXTURE, SKIN REPAIR dan buat SKIN GLOWING tau! (^_^)

Selain itu apa kelebihan dan khasiat GLA Complex Shaklee ni..

  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
  • Membantu dalam menangani menopus
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangai ekzema
  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolesterol
  • Untuk fungsi saraf
Lebih banyak tentang GLA COMPLEX, sila klik >> DISINI << 


OSTEMATRIX

Ostematrix mengandungi gabungan sempurna kalsium, vitamin D, magnesium dan mineral lain. Pengambilan hanya dua tablet daripada Ostematrix menyebabkan peningkatan statistik yang signifikan dalam tahap kalsium dalam darah yang diukur dalam tempoh 12 jam. Gabungan kalsium bersama-sama dengan Vitamin D, magnesium, mangan, kuprum dan zink adalah sangat penting dalam membina dan mengekalkan tulang yang kuat, dan sihat. Di samping itu, wanita cenderung untuk kehilangan lebih banyak kalsium semasa mengandung, haid dan selepas menopaus. Tambahan dengan mineral ini boleh mengekalkan tekanan darah yang normal, mengurangkan risiko osteoporosis, PMS dan kejang kaki semasa mengandung.

Antara kepentingan Kalsium-Magnesium (Ostematrix) adalah:
    • atasi masalah sembelit
    • memberi tenaga dan dan mudah bangun dari tidur
    • mengekalkan tekanan darah normal
    • membantu kita segar
    • mengelakkan kemurungan
    • mengatasi masalah "water retention"
    • mengatasi masalah pra-haid
    • mengelakkan kekejangan & sakit tulang belakang
    • membantu pengeluaran susu (milkbooster) dgn syarat perkara asas penyusuan dipatuhi
    • mengatasi masalah pereputan tulang
    • memastikan tulang padat bg mengampu tubuh yg berat(jika ada masalah berat berlebihan)

Lebih banyak tentang OSTEMATRIX, sila klik >> DISINI << 



Hampir ke semua supplement kat atas ni, mak saya dah makan..best, kesan dan penyerapan yg cepat buatkan mak lebih sihat..saya bukan aje bg mak makan supplement, tp juga bg mak pakai rangkaian product penjagaan muka Shaklee - Enfuselle..mmg mak bg review yg best..kalau dulu, nak hulur sket pon saya teragak2, sekarang alhamdulillah..bukan setakat wang ringgit tp juga supply supplement utk mak abah, juga mak mertua..saya cuba berikan mereka yang terbaik selagi mereka masih ada..mungkin saya tak dpt bg kesenangan pada mereka, tp saya cuba berikan selagi saya mampu beri..mereka harta dunia akhirat yg saya ada..kerana doa2 mereka, saya berjaya seperti sekarang..power of Doa seorg ibu ayah..tak kan kite dpt beli di mana2 kan? jadi, ape salahnya melabur sedikit utk kesihatan mereka kan?

jangan fikir2 lg..jom dapatkan supplement2 ini utk mereka yang tersayang..lebih2 lg, bulan May ni ada promo VIVIX..harga mmg luar biasa MURAH! jika anda berminat nak dptkan supplement atau product Shaklee yg lain, jangan segan2 utk pm/whatsapp/email saya utk saya berikan harga yg terbaik dan consultation yang terbaik dan berterusan utk anda!

Firman Allah bermaksud: “Wahai Tuhanku! Cucurilah rahmat kepada mereka berdua seperti mereka mencurahkan kasih sayang memelihara dan mendidikku ketika kecil.” (Surah al-Isra, ayat 24)



jika anda berminat, jom hubungi saya :)
Nabiha Yunos (beeha yunos)
ID : 858049
sms / whatsapp : 012-7142284
email : bee4211@yahoo.com

ketahui 1001 khasiat VIVIX dalam menyembuhkan pelbagai penyakit serius!

ASSALAMUALAIKUM..alhamdulillah, bersiaran lg di blog..kali ni utk war2kan promo bulan May 2013..ape dia..jeng jeng..alhamdulillah, mcm nak melompat bila tau promo bulan ni ialah VIVIX! sebab ape nak melompat? sbb vivix antara supplement wajib yg saya bg pd mak ayah dan mertua saya..syukur..dengan join shaklee, bukan aje dpt bantu ape yg bole dlm bentuk rm, juga bg mereka lebih sihat dgn supply supplement kat mereka..tak terbanding dengan ape yg dah mereka bg pd saya sepenjang hidup..so, mane2 yg masih tak tau ape yg best sgt vivix ni sampaikan, kalau time promo ni, regular customer mmg grab 2-3 botol sorang..jom saya cite sket khasiat vivix ni ya..




Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. 

Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.



Tersenarai di atas adalah kebaikan, khasiat dan manfaat Vivix. Vivix cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.
Penjelasannya;
  

Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.



Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.



Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

10 KEBAIKAN VIVIX!
1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan



Vivix telah terbukti menyelesaikan masalah penyakit2 serius, antaranya :
• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
• Kanser dan tumor
• Katarak dan masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh


Di Shaklee, satu produk yang berjaya mencetuskan revolusi terbaru iaitu anti penuaan selular VIVIX adalah jawapan untuk masalah-masalah di atas.

Di kala usia meningkat ini, pengambilan pelbagai jenis ubat atau vitamin menjadi sangat sukar. TETAPI, anda hanya perlukan 1 SUDU TEH VIVIX sahaja sehari. Mudah sahaja kan.

Baca di SINI untuk tahu bagaimana LANGKAH RAWAT LUKA PESAKIT DIABETES YANG BETUL UNTUK ELAK KAKI DI POTONG

Kandungan VIVIX adalah 10 kali ganda lebih kuat daripada resveratrol dalam memperlahankan pembentukan Protein AGE.

 testimoni?? (klik gambar utk lebih jelas)










 nak lebih banyak info dan testimoni VIVIX ->> di sini <<--


     JOMMM DAPATKAN VIVIX HARI NI. Inshaallah sebagaimana Vivix menjadi ikhtiar terbaik ramai customer saya, saya harap anda juga di bukakan hati mencuba Vivix dan dapat kesan terbaik dalam apa jua masalah kesiahatan anda sekeluarga.

pssttt..nak tau rahsia VIVIX menjadikan anda awet muda dan rahsia VIVIX mengatasi masalah kulit (termasuk eczema dan proriasis), sila hubungi saya cepat ya!





PROMO OSTEMATRIX! JOMM GRAB NOW!

assalamualaikum..agak lama blog berhabuk..hihi..mmg agak bz sket..tp saya suke! sume org dok cite pasal promo bulan ni..promo ape? OSTEMATRIX CALCIUM shaklee! supplement utk semuaaa golongan..haa..jom jom..flash back balik kebaikan ostematrix ni sampai setiap customer saya ambik 1 set (6 botol percuma 1) sorang dlm musim promo ni..



Antara kepentingan Kalsium-Magnesium (Ostematrix) adalah:
    • atasi masalah sembelit
    • memberi tenaga dan dan mudah bangun dari tidur
    • mengekalkan tekanan darah normal
    • membantu kita segar
    • mengelakkan kemurungan
    • mengatasi masalah "water retention"
    • mengatasi masalah pra-haid
    • mengelakkan kekejangan & sakit tulang belakang
    • membantu pengeluaran susu (milkbooster) dgn syarat perkara asas penyusuan dipatuhi
    • mengatasi masalah pereputan tulang
    • memastikan tulang padat bg mengampu tubuh yg berat(jika ada masalah berat berlebihan)
kenapa pilih OSTEMATRIX CALCIUM SHAKLEE?



Kelebihan OsteMatrix SHAKLEE : 
  • 1000 mg (100% DV) unsur kalsium daripada sumber-sumber yang mempunyai tahap kepekatan yang tinggi (highly concentrated) dan mudah diserap
  • 400 mg (100% DV) magnesium bergabung dengan kalsium untuk kekuatan tulang
  • 400 IU (100% DV) vitamin D untuk membantu penyerapan kalsium.
  • Magnesium dan kalsium bekerjasama untuk mengawal tindakan otot; ketidakseimbangan sama ada akan mencetuskan ketegangan dan kekejangan. Magnesium melegakan otot. Sekiranya magnesium tidak mencukupi otot akan tegang, menyebabkan kekejangan. Ini boleh berlaku apabila anda mempunyai terlalu banyak kalsium dan magnesium yang terlalu sedikit. Perkara yang sama boleh pada berlaku jantung, yang merupakan otot. Jantung boleh menjadi kejang dan tidak boleh relax, ia seolah-olah "membeku" dan tidak boleh berfungsi dengan normal. Mengambil magnesium serta-merta akan membolehkan jantung untuk berfungsi normal.
  • Vitamin D pula penting untuk penyerapan kalsium. Kalsium yang tiada vitamin D tidak boleh diserap oleh tubuh, dan boleh tertinggal sebagai batu dalam ginjal atau pundi kencing.
P/S : AWAS kepada pengambilan pil kalsium di pasaran TANPA magnesium dan Vitamin D kerana akan menyebabkan risiko serapan tidak sempurna dan masalah lain dalam badan

Tahukah anda?
Jika pengambilan kalsium bagi ibu hamil atau menyusu tidak mencukupi, kalsium daripada tulang akan diambil/dilarutkan untuk disalurkan kepada bayi anda.  Ibu akan mendapat kesan daripada kekurangan kalsium tersebut sama ada kekejangan kaki semasa tidur atau bakal mendapat osteoporosis.

Siapa yang perlukan Ostematrix ?

1. Ibu yang mengandung, ibu yang menyusukan anaknya.
2. Mereka yg allergy pengambilan bahan2 tenusu seperti susu.
3. Mereka yang selalu mengalami sakit2 kaki, sakit2 sendi, sakit di bahagian tulang belakang, sejuk2 badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk2 dengan jarum.
4. Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang membuatkan golongan ini mudah letih dan sukar untuk bangun tidur.
5. Sakit kepala yang teruk dan berhari-hari.
6. Mereka yang sedang menjalani fisioterapi.
7. Mereka yang mempunyai masalah rekahan di tumit kaki.
8. Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penahan sakit setiap kali datang bulan.
9. Mereka yang mempunyai masalah kesihatan yang berkaitan dengan darah

Tanda-tanda kekurangan kalsium secara umum: 
• Kekejangan atau "kram" otot
• sukar/susah nak tidur
• Perasaan berdebar-debar
• Eczema (penyakit kulit)
• Rapuh kuku
• Sakit Sendi
• Tekanan darah tinggi
• Gigi reput
• Paras Kolestrol tinggi
• Kebas-kebas kaki dan tangan
• Rheumatiod arthritis
• Rickets

 Berapa banyak kalsium di perlukan sehari???



Pengambilan Ostematrix di sarankan sebanyak 4 biji sehari bersamaan dengan 1000mg kalsium yg mmg diperlukan oleh badan seperti yg di sarankan oleh pakar perubatan.

jom tgk testimoni dari rakan saya Hafsah tentang pengalaman beliau dengan Ostematrix shaklee



haaaa..tu dia..ape tunggu lg? sebab sebotol ostematrix kalsium mmg ngam2 utk sebulan, sbb tu majoriti customer saya mmg grab 1 set promo Ostematrix ni..jimatt sampai 7 bulan tu..

anda bagaimana?

nak lebih cerita pasal oste? jom klik pada link di bawah ni ya..

 JANGAN DOK TERMENUNG FIKIR SAMPAI TULANG JADI RAPUH..jommm pm saya SKRG..
PROMO OSTEMATRIX HANYA UTK BULAN MAC INI SHJ!!





PROMO OMEGA!! supplement hebat utk anak2 pintar & sihat, utk ibu hamil dan breastfeeding mommy dan juga kaum bapa! BANYAKK kebaikan OMEGA yg harus anda TAHU!

ASSALAMUALAIKUM..alhamdulillah..February datang dengan promo yang HEBAT! WAHH..ape tu..OMEGA GUARD!! saya mmg suka sbb Omega Guard adalah antara supplement yg sgt versatile sbb boleh di ambil seisi keluarga..yesss..sebelom saya bawa anda menjelajah lebih banyak kegunaan Omega Guard, saya nak refresh sket ape itu Omega..jomm kenali supplement yg superb ni..



OmegaGuard membekalkan asid lemak omega-3 yang berpotensi ultratulen dengan spektrum penuh bergred farmaseutikal. Penyelidikan menunjukkan bahawa paras asid lemak omega-3 yang tinggi dapat memperbaiki kesihatan kardiovaskular di samping membantu memelihara tekanan darah dan paras trigliserida yang normal.* 

Ultratulen dan Bergred Farmaseutikal
OmegaGuard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.*

Minyak Ikan Terbaik Di Dunia
Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.*

apa POWERNYA OMEGA GUARD ni sampai sume golongan bole ambik ni?? (credit to blog Aishah)

24 MANFAAT OMEGA 3 DALAM OMEGA GUARD SHAKLEE.

1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita.
2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3. Mencegah salur darah dari tersumbat.
4. Omega 3 dapat mengelakkan strok.
5. Mengekalkan tekanan normal darah.
6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher.
7. Mengurangkan sakit kepala.
8. Merendahkan kolestrol.
9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan.
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL.
11. Mengawal masalah obesiti.
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung.
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin.
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak.
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak.
16. Membantu menyihatkan paru-paru (SGT DIPERLUKAN OLEH PESAKIT ASTHMA DAN BRONCHITIST)
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dan lain-lain.
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus).
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang.
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan.
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik.
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi.
24. Mencegah penyakit gout.

Selain itu, Omega 3 yang tekandung dalam Omega Guard Shaklee membantu memperbaiki masalah berkaitan otak seperti....

- Mencegah insomnia.
- Mengurangkan tekanan emosi.
- Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan.
- Membantu memperbaiki masalah autism.
- Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive.
- Mengurangkan masalah schizophrenia.
- Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak.

SIAPA YANG PERLUKAN OMEGA 3, OMEGA GUARD SHAKLEE?

1. Warga Emas.
2. Pesakit Jantung.
3. Wanita, lelaki dan kanak2
4. Wanita yang telah melahirkan anak.
5. Pesakit darah tinggi.
6. Orang yang selalu lupa.
7. Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas.
8. Pelajar.
9. Ibu menyusu.
10. Ibu hamil.
11. Kanak-kanak / org dewasa penghidap asthma, bronchitist, resdung dan alahan
12. Mereka yg ingin mengurangkan kolestrol dan yang ingin kurus 
13. Mereka yang ada masalah sendi
14. Orang yang mementingkan tahap kesihatan yang bagus.



nak tau lebih banyak tentang Omega Guard??


dan baca lebih banyak tentang Omega >>DISINI<<



KENAPA OMEGA GUARD SHAKLEE ADALAH TERBAIK DAN BERBEZA DARI YG ADA DI PASARAN??

  • OmegaGuard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.*
  • Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi *



TERBAIK KAN?? kenapa nak pilih yang lain??



jommm..jangan lengah2..promosi ini hanya sekali dalam setahun...jom bagi yg terbaik utk anak (tak kira anda hamil atau breastfeeding mommy) anda tetap perlukan Omega utk pastikan anak anda mendapat yg terbaik utk tumbesaran dan kecerdasan otaknya..

hubungi saya ya!

3 Langkah untuk memelihara SENDI yang KUAT, FLEXSIBEL & BEBAS BERGERAK..JOM DAPATKAN PADA BULAN PROMO INI!!

assalamualaikum..dlm mggu2 terakhir bulan January ni, saya nak refresh balik entry pasal ADVANCE JOINT HEALTH TABLET (AJT) ni sbb xmo korang terlepass nak grab promo best bulan Jan ni..sbb rata2 customer saya yg ambik Advance Joint Tablet ni masa last month, bila tau aje bulan ni promo ni, diorg bukan setakat grab 1 botol malah ade yg grab sampai 3 botol! mmg best..kesihatan mak ayah mmg tak dpt dijual beli kan kan...Jom baca mcm mane 3 langkah utk mengekalkan memelihara SENDI yang KUAT, FLEXSIBEL & BEBAS BERGERAK..

Langkah 1 : 
Shaklee Advanced Joint Health ~ Membantu mengekalkan tulang rawan yang sihat. 



Memberikan manfaat kepada sendi dalam 3 cara:
  • (1) Menyokong keselesaan sendi dgn Ekstrak Boswellia
  • (2) Meningkatkna kesan kusyen dgn Ekstrak jagung
  • (3) Memelihara tisu Penyambung yang sihat dgn Vitamin C , Zink, Tembaga dan Mangan

Langkah 2 :
Shaklee Omega Guard ~ Mengurangkan inflamasi. 

Omega bertindak :

  • (1) Melambatkan degradasi tulang rawan
  • (2) Boleh mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi - mengurangkan gejala-gejala dalam penyakit sendi
  • (3) Bertindak sebagai pelincir – membantu bergerak lebih bebas apabila sendi-sendi berkeriat-keriut & sakit

Langkah 3 : 
Shaklee OsteoMatrix @ Kalsium ~ Mengekalkan Sel Tulang yang Sihat. 

OsteoMatrix Lebih daripada kalsium sebab 
  • (1) Kalsium, 1,000mg - Sumber semulajadi yang berkonsentrasi dan mudah diserap
  • (2) Magnesium, 400mg - Bantu mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang & menguatkannya
  • (3) Vitamin D, 400IU - Merangsangkan penyerapan kalsium
  • (4) Boron - Bantu dalam metabolisma tulang
  • (5) Mangan, tembaga & zink - Mengaktifkan enzim yang membantu dalam pembinaan kepadatan tulang

mcm biasa, kasi testimoni sket laa ye.. (sila klik gambar utk lebih jelas)





JANGAN KETINGGALAN UTK MENDAPATKAN KETIGA-TIGA PRODUCT INI UTK KESIHATAN SENDI, TULANG ANDA DAN UTK BONDA DAN AYAHANDA TERSYG! DENGAN JAMINAN KESAN SEAWAL 5 HARI PENGGUNAAN, MEMANG BERBEZA DENGAN YG PERNAH ANDA CUBA! 

>> Shaklee menawarkan Jaminan 100% Selamat, Natural dan berkesan utk semua product supplementnya..ape tunggu lagi??

p/s : promo Advance Joint Tablet ini hanya sah utk bulan January ini shj ye..JANGAN KETINGGALAN!

lebih banyak cerita tentang Shaklee Advanced Joint Health Tablet, sila klik << sini >>


Berminat? ade ape2 pertanyaan, sila hubungi saya ye..



 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in