ketahui 1001 khasiat VIVIX dalam menyembuhkan pelbagai penyakit serius!

ASSALAMUALAIKUM..alhamdulillah, bersiaran lg di blog..kali ni utk war2kan promo bulan May 2013..ape dia..jeng jeng..alhamdulillah, mcm nak melompat bila tau promo bulan ni ialah VIVIX! sebab ape nak melompat? sbb vivix antara supplement wajib yg saya bg pd mak ayah dan mertua saya..syukur..dengan join shaklee, bukan aje dpt bantu ape yg bole dlm bentuk rm, juga bg mereka lebih sihat dgn supply supplement kat mereka..tak terbanding dengan ape yg dah mereka bg pd saya sepenjang hidup..so, mane2 yg masih tak tau ape yg best sgt vivix ni sampaikan, kalau time promo ni, regular customer mmg grab 2-3 botol sorang..jom saya cite sket khasiat vivix ni ya..




Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. 

Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.



Tersenarai di atas adalah kebaikan, khasiat dan manfaat Vivix. Vivix cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.
Penjelasannya;
  

Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.



Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.



Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

10 KEBAIKAN VIVIX!
1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan



Vivix telah terbukti menyelesaikan masalah penyakit2 serius, antaranya :
• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
• Kanser dan tumor
• Katarak dan masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh


Di Shaklee, satu produk yang berjaya mencetuskan revolusi terbaru iaitu anti penuaan selular VIVIX adalah jawapan untuk masalah-masalah di atas.

Di kala usia meningkat ini, pengambilan pelbagai jenis ubat atau vitamin menjadi sangat sukar. TETAPI, anda hanya perlukan 1 SUDU TEH VIVIX sahaja sehari. Mudah sahaja kan.

Baca di SINI untuk tahu bagaimana LANGKAH RAWAT LUKA PESAKIT DIABETES YANG BETUL UNTUK ELAK KAKI DI POTONG

Kandungan VIVIX adalah 10 kali ganda lebih kuat daripada resveratrol dalam memperlahankan pembentukan Protein AGE.

 testimoni?? (klik gambar utk lebih jelas)










 nak lebih banyak info dan testimoni VIVIX ->> di sini <<--


     JOMMM DAPATKAN VIVIX HARI NI. Inshaallah sebagaimana Vivix menjadi ikhtiar terbaik ramai customer saya, saya harap anda juga di bukakan hati mencuba Vivix dan dapat kesan terbaik dalam apa jua masalah kesiahatan anda sekeluarga.

pssttt..nak tau rahsia VIVIX menjadikan anda awet muda dan rahsia VIVIX mengatasi masalah kulit (termasuk eczema dan proriasis), sila hubungi saya cepat ya!





I am Shaklee Malaysia Independent Distributor at Johor Bahru, Johor. Pertanyaan Lanjut:
Shaklee ID : 858049
No Telefon: +6012.714.2284
(sms/whatsapp/telegram)
Facebook : Beeha Yunos
Facebook Page: BeeLittleShoppe
Email : beeha4211@gmail.com
Blog : www.beehayunos.com

26 comments:

  1. Memang sangat berbaloi..kualiti setanding harga!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah mmg sgt bgs
      Sbb tu vivix antara hot item kami :)

      Delete
  2. Penyakit batu karang boleh guna vivix

    ReplyDelete
  3. Boleh en fairuz
    Inshaallah sgt bgs
    Bulan ini ade promo vivix
    Boleh pm saya

    Beeha yunos
    0117142284

    Tq :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. mr cookie monster, terima kasih kerana membaca blog saya

      untuk harga, boleh pm me atau whatsapp 0127142284

      tq :)

      Delete
  5. Replies
    1. Alhamdulillah mmg sgt bgs en faiz
      Sbb tu vivix antara hot item kami :)

      terima kasih kerana membaca blog saya :)

      Delete
  6. Replies
    1. alhamdulillah, indeed!
      kami juga menerima feedback sgt baik mengenaik vivix!

      Delete
  7. Alhamdulillah vivix memang bagus

    ReplyDelete
  8. vivix shaklee memang tiada tandingan...lepas bf beberapa bulan ni saya nak konsisten minum vivix shaklee semula

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah mama solehah..
      seronok dengar yang vivix serasi dengan ramai orang..
      bulan ni (jan 2015) promo vivix lagi..kalau berminat boleh pm / whatsapp saya ya 0127142284

      tq :)

      Delete
  9. Replies
    1. alhamdulillah, terima kasih kerana berkunjung ke website saya :)

      Delete
  10. Perkongsian yang menarik.
    Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah terima kasih ziela :) moga terus bermanfaat pada semua :)

      Delete
  11. Saya bercadang nak buka cwg kat kuching k ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. en juspin boleh email saya beeha4211@gmail.com atau whatsapp saya 0127142284 saya boleh bantu :)

      Delete
  12. Saya ingat nak buka cwg kat kuching bolh ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh en juspin
      en juspin boleh email saya beeha4211@gmail.com atau whatsapp saya 0127142284 saya boleh bantu :)

      Delete
  13. Memang berbaloi sangat ambil VIVIX untuk kesihatan.
    Takperlu tunggu samapi sakit kan.
    Insyallaah boleh mencegah sebelum sakit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah,
      cegah sebelom sakit.
      mudah2an vivix sentiasa beri keserasian untuk semua yang ikhtiar :)

      Delete
  14. Kulit memang cantik dengan vivix.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul sangat. rata2 customer saya feedback terawal dari mereka ialah dapat lihat melalui kulit mereka. Terutama muka, wajah lebih smooth, lembab dan glowing.

      alhamdulillah, ambik untuk masalah kesihatan tapi dapat extra bonus anti aging lagi kan :)

      Delete

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in