Supplement utk wanita : berikan hanya yg TERBAIK utk WANITA lebih2 lg IBU TERSYG!


Assalamualaikum...alhamdulillah, another day is a gift from Allah kan..so banyakkan bersyukur, moga hidupan kita sentiasa dilimpahi rahmat-NYA..hari ni nak stori pasal supplement utk bonda2 tersyg, utk wanita amnya..sebab, semua wanita kan ciptaan istimewa kan kan..

Wanita ni special..seorg yg multitasks, mengimbangkan tekanan kerja, anak-anak dan rumah. The supermom moden yang berjaya melakukan semuanya sehingga kadang2 mengabaikan kesihatan, terlalu sibuk untuk memberi tumpuan kepada pemakanan atau regimen senaman. Hasilnya? Berat badan, keletihan, penuaan kulit, kencing manis, darah tinggi dan osteoporosis.

makanan yang seimbang dan senaman shj tidak mencukupi kerana badan memerlukan makanan tambahan kesihatan yang terbaik untuk menjaga kesihatan dan sihat. Berikut adalah beberapa nutrien penting yang bermanfaat bagi wanita untuk mengekalkan kesihatan yang optimum mereka pada setiap peringkat kehidupan.

VIVIX

Satu campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Eropah Elderberry dan lobak merah Ungu yang kaya dengan nutrien polifenol yang membantu untuk melindungi terhadap penyakit yang berkaitan dengan usia. Studis telah menunjukkan bahawa polifenol tumbuhan mempamerkan harta anti-penuaan dengan menyokong pertahanan selular, melindungi dan membaiki DNA dan meningkatkan pengeluaran tenaga di peringkat selular. Secara keseluruhan, ia menyokong fungsi sel yang sihat dan panjang umur.

10 KEBAIKAN VIVIX!
 
1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan


Lebih banyak tentang VIVIX, sila klik >> DISINI <<


COLLAGEN POWDER

Collagen powder Shaklee merupakan kolagen yg sgt tulen dan berkualiti tinggi kerana kolagen ianya diekstrak daripada sisik ikan merah. Ia adalah rendah berat molekul pada lebih kurang 1000 Dalton, yang mudah diserap oleh badan dan membantu dalam meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan. Tekanan, sibuk, gaya hidup, penuaan dan faktor persekitaran mengurangkan kolagen tubuh. Kemerosotan keputusan kolagen dalam pembentukan kedutan, kulit kering dan longgar. Makanan tambahan kolagen adalah penyelesaian terbaik bagi mereka yang mempunyai gaya hidup yang sibuk yang mahu melembutkan kesan penuaan tanpa mahal dan risiko yang berkaitan pembedahan. pengambilan collagen secara konsisten akan membolehkan badan anda untuk mengembalikan keanjalan kulit, mengurangkan kedutan dan mencerahkan pigmentasi. 

>>Terbukti berkesan dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu, keputusan menunjukan kulit lebih baik secara menyeluruh :

♥ Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
♥ Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
♥ Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
♥ Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
♥ Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
♥ Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan

Lebih banyak tentang COLLAGEN POWDER SHAKLEE, sila klik >> DISINI <<


 
OMEGA GUARD

24 MANFAAT OMEGA 3 DALAM OMEGA GUARD SHAKLEE.

1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita.
2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3. Mencegah salur darah dari tersumbat.
4. Omega 3 dapat mengelakkan strok.
5. Mengekalkan tekanan normal darah.
6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher.
7. Mengurangkan sakit kepala.
8. Merendahkan kolestrol.
9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan.
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL.
11. Mengawal masalah obesiti.
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung.
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin.
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak.
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak.
16. Membantu menyihatkan paru-paru (SGT DIPERLUKAN OLEH PESAKIT ASTHMA DAN BRONCHITIST)
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dan lain-lain.
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus).
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang.
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan.
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik.
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi.
24. Mencegah penyakit gout.

Lebih banyak tentang OMEGA GUARD, sila klik >> DISINI << 


GLA COMPLEX


GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. Kebiasaannya digunakan untuk regulate kitaran haid, simptom PMS, sakit kepala dan untuk mereka yang menopause. Selain itu, GLA Complex ini AMAT BAGUS untuk SKIN TEXTURE, SKIN REPAIR dan buat SKIN GLOWING tau! (^_^)

Selain itu apa kelebihan dan khasiat GLA Complex Shaklee ni..

  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
  • Membantu dalam menangani menopus
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangai ekzema
  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolesterol
  • Untuk fungsi saraf
Lebih banyak tentang GLA COMPLEX, sila klik >> DISINI << 


OSTEMATRIX

Ostematrix mengandungi gabungan sempurna kalsium, vitamin D, magnesium dan mineral lain. Pengambilan hanya dua tablet daripada Ostematrix menyebabkan peningkatan statistik yang signifikan dalam tahap kalsium dalam darah yang diukur dalam tempoh 12 jam. Gabungan kalsium bersama-sama dengan Vitamin D, magnesium, mangan, kuprum dan zink adalah sangat penting dalam membina dan mengekalkan tulang yang kuat, dan sihat. Di samping itu, wanita cenderung untuk kehilangan lebih banyak kalsium semasa mengandung, haid dan selepas menopaus. Tambahan dengan mineral ini boleh mengekalkan tekanan darah yang normal, mengurangkan risiko osteoporosis, PMS dan kejang kaki semasa mengandung.

Antara kepentingan Kalsium-Magnesium (Ostematrix) adalah:
    • atasi masalah sembelit
    • memberi tenaga dan dan mudah bangun dari tidur
    • mengekalkan tekanan darah normal
    • membantu kita segar
    • mengelakkan kemurungan
    • mengatasi masalah "water retention"
    • mengatasi masalah pra-haid
    • mengelakkan kekejangan & sakit tulang belakang
    • membantu pengeluaran susu (milkbooster) dgn syarat perkara asas penyusuan dipatuhi
    • mengatasi masalah pereputan tulang
    • memastikan tulang padat bg mengampu tubuh yg berat(jika ada masalah berat berlebihan)

Lebih banyak tentang OSTEMATRIX, sila klik >> DISINI << 



Hampir ke semua supplement kat atas ni, mak saya dah makan..best, kesan dan penyerapan yg cepat buatkan mak lebih sihat..saya bukan aje bg mak makan supplement, tp juga bg mak pakai rangkaian product penjagaan muka Shaklee - Enfuselle..mmg mak bg review yg best..kalau dulu, nak hulur sket pon saya teragak2, sekarang alhamdulillah..bukan setakat wang ringgit tp juga supply supplement utk mak abah, juga mak mertua..saya cuba berikan mereka yang terbaik selagi mereka masih ada..mungkin saya tak dpt bg kesenangan pada mereka, tp saya cuba berikan selagi saya mampu beri..mereka harta dunia akhirat yg saya ada..kerana doa2 mereka, saya berjaya seperti sekarang..power of Doa seorg ibu ayah..tak kan kite dpt beli di mana2 kan? jadi, ape salahnya melabur sedikit utk kesihatan mereka kan?

jangan fikir2 lg..jom dapatkan supplement2 ini utk mereka yang tersayang..lebih2 lg, bulan May ni ada promo VIVIX..harga mmg luar biasa MURAH! jika anda berminat nak dptkan supplement atau product Shaklee yg lain, jangan segan2 utk pm/whatsapp/email saya utk saya berikan harga yg terbaik dan consultation yang terbaik dan berterusan utk anda!

Firman Allah bermaksud: “Wahai Tuhanku! Cucurilah rahmat kepada mereka berdua seperti mereka mencurahkan kasih sayang memelihara dan mendidikku ketika kecil.” (Surah al-Isra, ayat 24)



jika anda berminat, jom hubungi saya :)
Nabiha Yunos (beeha yunos)
ID : 858049
sms / whatsapp : 012-7142284
email : bee4211@yahoo.com
I am Shaklee Malaysia Independent Distributor at Johor Bahru, Johor. Pertanyaan Lanjut:
Shaklee ID : 858049
No Telefon: +6012.714.2284
(sms/whatsapp/telegram)
Facebook : Beeha Yunos
Facebook Page: BeeLittleShoppe
Email : beeha4211@gmail.com
Blog : www.beehayunos.com

1 comments:

  1. Nice blog. Bleu Beauté products are natural, organic and designed for health and beauty care. We are always working towards bringing latest and quality products in antiaging and healthy skin products . We make our products with love and care. Our products are sourced with finest raw ingredients all over the world. Shop now .

    ReplyDelete

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in