COMBO PROMOTION SEPTEMBER 2014 MEALSHAKE DAN COLLAGEN POWDER! Super mommies pasti SUKA dengan PROMOTION kali ini!

Assalamualaikum

alhamdulillah, bila entry pertama 2014 selamat dah saya post, baru dpt rasa energy baru..syukur sgt..ok lah..walau lambat, ttp saya nak bgtau PROMO BERGANDA BULAN SEPTEMBER 2014..sebenarnya memang agak terperanjat bila Shaklee bgtau promo bulan ni..sebab, belom dalam sejarah (setau sayalah) ada promo macam ni..berganda..dan kedua-dua product promo ni memang idaman semuaaaa..

entry kedua-dua product ni saya dah pernah cerita,,kali ni saya buatkan summary khas untuk anda..

1) MEALSHAKE

6 fakta tentang Mealshake:

1. Nutrisi Lengkap
Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z ,mineral dan ‘Trace Mineral’.Kekurangan ‘trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak.
*Sesuai untuk mereka yang ‘susah’ menelan pil dan juga mereka yang ingin menjaga berat badan.
2. Membekalkan Nutrien Kepada Sel-sel
Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut,organ-organ, darah, sel-sel imunisasi dan sebagainya.
*Badan lebih sihat. Malah Protien juga penting untuk penghasilan susu badan.Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.
3. Untuk Pembesaran
Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.
*Sesuai untuk tumbuhbesaran anak-anak dan juga sesuai untuk ibu-ibu yang sedang mengandung.
4. Anti-oksida
Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan.
*Sesuai untuk mereka yang ingin kelihatan lebih muda dan mementingkan kecantikan.
5. Pemulihan Kulit
Mengandungi lengkap vitamin B-Kompleks, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus meningkatkan warna kulit.
*Sesuai untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik dan halus mulus.
6.Detox
Kaya dengan serat yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut.
*Sesuai untuk kanak-kana serta orang dewasa yang sering mengalami masalah sembelit.

Antara kebaikan Mealshake ini ialah : 
  • rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak
  • sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas 
  • sesuai untuk seisi keluarga
  • Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga
  • Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral sertakalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak.
  • Meal Shakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
  • Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
  • Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
  • Meningkatkan selera makan anak
  • Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa
  • Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet"
  • menangani masalah sembelit pada kanak-kanak
  • amat bagus untuk kanak-kanak yang obesiti 

jom tgk antara testimoni mealshake (klik gambar untuk lebih jelas) biar gambar berbicara..ewahh..




 




2) COLLAGEN POWDER

Kebaikan Collagen Powder Shaklee


  • Anti penuaan - mengurangkan kedutan dan liang roma.
  • Melembap - melembap dan mengurangkan kekeringan kulit.
  • Mencerah - mencerahkan pigmentasi dan jeragat.
  • Menegang - menegangkan payudara dan pinggul.
  • Menyubur - menyuburkan rambut, kulit, kuku
  • Meningkatkan Pergerakan - Badan lebih bertenaga dan aktif.
  • Mengembalikan Keanjalan - Kulit lebih muda bermaya.
  • Membantu proses pemulihan osteoperosis & osteoarthritis ( tulang dan otot2 dalam badan)
  • Mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit ( kulit lebih berseri dan cantik tanpa sebarang mekap)
  • Mengatasi masalah kulit kusam,berminyak, kering dan berkedut( kulit lebih firm,pinkish dan tegang)
  • Membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap&mudah patah ( mengurangkan masalah tumit pecah, kuku mudah patah)
  • Menyubur dan menyihatkan rambut agar kelihatan hebat dan berkilau ( rambut lebih lembut, sihat dan hitam berkilau)
  • Membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima
  • Menghilangkan parut-parut lama dan kesan jerawat
  • Mengurangkan selulit dan memastikan kulit sentiasa cantik
  • Minda lebih cergas dan pergerakan tubuh menjadi lebih lancar


Tanda-tanda kehilangan kolagen dalam badan


  • Garis-garis kesan ketawa, kedutan, lingkaran hitam bawah mata, kesan bengkak bawah mata (eyes bag), penglihatan kabur.
  • Gusi yang tidak sihat.
  • Garis halus kelihatan pada leher.
  • Payudara dan punggung kendur.
  • Kuku senang pecah, pudar dan kekuningan.
  • Rambut menjadi kering dan bercabang di hujung.
  • Liang roma menjadi lebih besar, pigmentasi, jeragat, kulit kekuningan.
  • Kulit hilang keanjalan, lebih kering, kelihatan tua dari umur sebenar, organ dalaman tidak berfungsi dengan berkesan.
  • Kehilangan kalsium, sakit belakang, sakitt sendi.

BEZA COLLAGEN POWDER SHAKLEE BERBANDING COLLAGEN LAIN?



jomm tgk testimoni Collagen Powder lak..klik gambar untuk lebih jelass..





TERUJA kan?? saya sangat TERUJA! sebab saya tau ramai super mommies kat luar yang menunggu promotion macam ni! COLLAGEN UTK KECANTIKAN SECARA MENYELURUH..kira head to toe lah..sementara MEALSHAKE pula ialah protin yang sangat lengkap untuk si manja yang sedang membesar..jadi sangat sesuai! malah customer saya memang menantikan promotion seumpama ini untuk ambik peluang grab satu set sementara harga promotion dan secara tak langsung DAPAT FREE MEMBERSHIP DAN MALAH LAYAK PULA UNTUK CASH BACK BONUS! siapa yang tak nak MEMANG RUGI BESAR! kalau nak tau macam mana nak dapat cash back dan free membership ni, meh whatsapp atau email saya :)

JADI, dapatkan sementara stok masih ada yaa..

moga kite sentiasa dikurniakan kesihatan yang terbaik supaya dapat menjalankan tanggungjawab kita pada insan tersayang dan lebih lagi tanggungjawab sebagai hamba Allah dengan lebih baik dari semasa ke semasa..dan kesihatan yang baik ialah dengan memelihara dari sekarang..dan semestinya salah satu cara ialah dengan mengambil SHAKLEE sebagai makanan tambahan harian saya dan keluarga..anda bagaimana? 

jumpa lagi di entry akan datang ya! daaaaa...





I am Shaklee Malaysia Independent Distributor at Johor Bahru, Johor. Pertanyaan Lanjut:
Shaklee ID : 858049
No Telefon: +6012.714.2284
(sms/whatsapp/telegram)
Facebook : Beeha Yunos
Facebook Page: BeeLittleShoppe
Email : beeha4211@gmail.com
Blog : www.beehayunos.com

0 comments:

Post a Comment

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in