Kenapa CINCH ENERGY TEA MIX dipanggil sebagai AIR BOOSTER? Jomm ketahuikhasiat CINCH TEA ini dalam beri tenaga segera dan sgt famous skrg!!

Assalamualaikummm

Baru balik branchh..fuhhh berpeluhh order combo promotion item collagen Dan mealshake! Sume pakat nak grabb sbb tggl bape hari lg promotion dah nak abes! 

Tadi masa nak beli cinch energy tea mix (nama pon dah energy tau!) kata dah abess kat branch! Amboi mmg famess sgt minuman power ni skrg tau..nak tau kenapa tetiba fenomena minum air booster ni muncul?? Sume sbb kebaikan yang ada dlm air teh rahsia ni..bukan sebarang teh tauuu..sementara on the road dlm kereta nak g ambik anak balik sekolah ni meh saya explain sket pasal air teh booster ni


Shaklee cinch energy tea mix ni adalah campuran teh terpilih iaitu teh merah, teh hijau san teh putih..dan kalau nak tau ketiga2 bahan ni memang di amalkan dalam perubatan cina sejak zaman berzaman..

Sebabnya ia dapat meningkatkan tenaga secara semulajadi...rasa mmg nyamannnn dan sgt bgs untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan

Apa beza cinch energy tea mix ni berbanding teh lain?? Meh tengok bahan2 dalam teh ni

Taurina
• menggalakan metabolisme
• lebih bertenaga
• membantu menghasilkan otot tanpa lemak

Matcha Green Tea Powder - teh hijau gred tertinggi dari Jepun
• antioksida yang sangat tinggi
• energy booster
• metabolisme booster
• bakar kalori up to 4 kali!

White Tea Extract 
• membakar lemak berlebihan
• meningkatkan metabolisme
• dikenali sebagai teh hijau bayi dengan mempunyai kandungan antioksida yang lebih tinggi berbanding teh hijau

Rooibos Tea Extract 
- merupakan tumbuhan herba dari Afrika yang dikenali sebagai "The miracle Tea" atau "Long Life Tea"
• melarutkan lemak
• meninggikan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak
• agen detoks yang kuat 

Ok, jom tgk pulak khasiat kebaikan air teh rahsia ni 
✔️ rendah kandungan kafein
✔️ membantu rendahkan tekanan darah tinggi
✔️ melindungi jantung dan peredaran darah seluruhnya
✔️ mengurangkan kolestrol
✔️ menguatkan tulang
✔️ antibakteria dan antiviral
✔️ membantu kulit yang sihat
✔️ mengurangkan gula dalam darah dan bantu kurangkan gejala kencing manis
✔️ baik untuk pencernaan dan kurangkan cirit birit
✔️ bantu melawan penyakit asthma dengan bantu mengembangkan saliran pernafasan
✔️ mengubati leukemia ( laporan dari mayo klinik) 
✔️ mengawal kerosakan DNA

Kalau nak list mmg lah tak abess..alhamdulillah byk sgt kebaikan air teh booster ni..sebab selain sangat bagus untuk beri tenaga segera, ianya juga sangat bagus untuk upkan metabolisme bagi mereka yang dalam proses nak turunkan berat badan..ialah kalau metabolisme tinggi, maka pembakaran lemak lebih lancar :)

Ok, itu aja setakat ni..dah nak sampai sekolah Wiyah..next entry saya share salah satu cara resepi bancuhan air cinch energy tea ni ya..

Akhir kata, apa pon kite buat, pastikan beri dengan hati yang ikhlas dan senyuman..kerana senyuman yang sedikit mampu beri impak yang besar pada diri dan orang keliling

Moga semua urusan anda semua dipermudahkan Allah

Untuk order dan pertanyaan jangan segan-segan hubungi saya ya

I am Shaklee Malaysia Independent Distributor at Johor Bahru, Johor. Pertanyaan Lanjut:
Shaklee ID : 858049
No Telefon: +6012.714.2284
(sms/whatsapp/telegram)
Facebook : Beeha Yunos
Facebook Page: BeeLittleShoppe
Email : beeha4211@gmail.com
Blog : www.beehayunos.com

0 comments:

Post a Comment

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in