RAHSIA kulit TEGANG DAN MULUSSS..Jom bermasker dengan Shaklee Collagen Powder! Natural, selamat danTERBUKTI BERKESAN!

Assalamualaikum..Alhamdulillah..satu lagi entry saya terhutang..pasal Shaklee Collagen yang HOT tu..eh sebab ape HOT?? Sebab Shaklee sendiri bagi jaminan 8 minggu untuk kesan terbaik pada wajah, kulit dan kebaikan sampingan lain termasuk untuk sesendi! 

Collagen powder ni ada yang kata mahal..tapi untuk peminat Collagen macam customer-customer saya semua cakap murah sebab diorg biasa beli Collagen brand lain dan katanya tak dapat bagi kesan yang serupa macam shaklee bagi..bukan saya yang kata tau..kakak ni pengguna tegar Collagen tau..dulu makan kosisten sehari satu sachet sekarang dah boleh selang sehari..sebab dah dapat kesan optimum..lagi satu, selain makan, collagen ni jugak boleh buat masker..haaa jangan tak tau..masa health talk kat shaklee branch, nutritiost ajar kami buat masker guna collagen powder dan toner Nutriwhite

Jomm saya tunjukan cara buat masker guna 2 bahan ini shj..simple yet very effective!

Ni bahan2 nya : Collagen powder - tak sampai 1 sachet..just ambik sket aje..and Toner Nutriwhite (apa2 toner pon boleh) lebih bagus kalau toner tu letak dalam peti ais tau sbb bg effect sejukkk kat muka


Next : masukan sket kolagen (sket je..jimaaattt satu sachet boleh pakai 3-4 kali masker tauu) balance yang dah koyak kan tu boleh simpan dalam fridge lah

Next : tuang sket toner..jangan tuang banyak2 kang cair dah kena tuang lagi kolagen...bazir kang..badget2 lah ye


Next : ni rupa kolagen yang dah bercampur dengan toner tu..


Pastu boleh la sapu kat muka..tak payah lama-lama..sambil-sambil tu boleh la buat kerja lain..basuh baju ke lipat baju ke..update blog macam ni ke..pastu dah 15-25 minit boleh la basuh macam biasa..lepas tu pakai toner dan moisturiZer cam biasa..

Effectnya?? Masa pakai masker tu rasa teruss teganggg mukaaa..pas basuh rasa lembut moist dan bersihhh mukaaa!!

Best!

Jommm try!



Happy sharing :)
I am Shaklee Malaysia Independent Distributor at Johor Bahru, Johor. Pertanyaan Lanjut:
Shaklee ID : 858049
No Telefon: +6012.714.2284
(sms/whatsapp/telegram)
Facebook : Beeha Yunos
Facebook Page: BeeLittleShoppe
Email : beeha4211@gmail.com
Blog : www.beehayunos.com

0 comments:

Post a Comment

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in