Report Card Pickup Day Genius Aulad Bukit Indah 2014

Assalamualaikum

Fuhh berhabuk jap blog..arini saya nak stori cerita ahad lepas..kami g sekolah tadika Wiyah untuk report card pickup day..alhamdulillah, pejam celik pejam celik dah setahun lagi berlalu..tahun depan Wiyah dah 6 tahun..




Kalau ikot agenda, nak bawak Luqman sekali tapi last minute Luqman tak bape sihat..demam selsema batuk..so unplanned bawak 2 cousin Wiyah, Danish dan Darwisy..


Kemain suka diorang tu..nampak tak..tak banyak bergambar lak masa tu..so ini aje lah..hehe tak pe..next time ade masa lagi boleh ambik gambar puas2 sebelom Wiyah graduate tadika

Alhamdulillah teacher kata semua progress Wiyah sangat ok..dah boleh membaca melayu dan english, mengira (memang favourite dia lah bab kira2 ni) dan mixed very well dengan kekawan..and of course ler bab arts yang paling dia suka..dah 2 tahun sekolah kat Genius Aulad ni, yang paling saya suke ialah bab islamic..dia dah boleh solat dengan bacaan sepenuhnya dalam solat..surah ladzim dan doa2 asas sume dah tau..alhamdulillah..thn depan Wiyah still sekolah tempat yang sama..kami dah riki2 tempat lain tapi nampaknya Genius Aulad masih di hati ❤️

Lepas aje abes diskusi, kitorang bawak bebudak ni g Jusco Bukit Indah..reward katanya..makan2 dan pastu tgk ni 


Taraaaaa..kami tgk movie Big Hero 6! Lama sesangat tak g tgk movie tau..eh sangat best lah movie ni..bawak anak2 dtg..highly recommended sgt! Dari awal sampai abes kitorg gelak2 aje..sekali sekala masuk dalam dunia anak2 seronok kan? Diorg makin rapat dengan kita pon iye gak :)

Ok, tu je entry kali ni..daaaa

I am Shaklee Malaysia Independent Distributor at Johor Bahru, Johor. Pertanyaan Lanjut:
Shaklee ID : 858049
No Telefon: +6012.714.2284
(sms/whatsapp/telegram)
Facebook : Beeha Yunos
Facebook Page: BeeLittleShoppe
Email : beeha4211@gmail.com
Blog : www.beehayunos.com

0 comments:

Post a Comment

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in