VIVIX menyembuhkan STROKE..ikhtiar terbaik penyakit serius dengan VIVIX!

assalamualaikum

hari ni saya nak share testimnoni VIVIX DAN STROKE (lumpuh)..tapi sebelom share testimoni keberkesanan VIVIX dan stroke ni, saya nak share pembacaan saya mengenai strok ni..simple aje..jom tengok ape itu strok..

Angin ahmar atau strok ialah masalah kesihatan yang diakibatkan oleh salur darah tersumbat dan bekalan darah ke sebahagian otak diganggu. Bahagian otak tersebut tidak lagi menerima oksigen yang mencukupi dan oleh itu, sel-sel otak akan rosak atau mati, dan mengakibatkan bahagian badan yang dikuasai oleh bahagian otak itu tidak berfungsi. Angin ahmar ialah kecederaan saraf yang serius dan gejalanya ialah kehilangan fungsi saraf secara tiba-tiba.

Gangguan peredaran darah biasanya terjadi pada sisi arteri peredaran itu, walaupun gangguan ini juga boleh terjadi pada sisi vena. Angin ahmar telah dikategorikan sebagai kecemasan perubatan yang boleh menyebabkan kerosakan saraf yang kekal serta juga kematian jika tidak dikesan dan dirawat dengan cepat. Penyakit ini ialah penyakit ketiga yang menyebabkan paling banyak kematian dan kehilangan upaya di kalangan dewasa Amerika Syarikat dan negara-negara perindustrian di Eropah. Pada puratanya, satu kejadian angin ahmar terjadi pada setiap 45 saat, dan seorang mati setiap 3 minit, akibat angin ahmar. Bagi setiap lima kematian tersebut, 2 kematian adalah orang lelaki dan 3 kematian ialah orang wanita.

Punca angin ahmar termasuk kelanjutan umur, darah tinggi, tekanan darah tinggi, kencing manis, kolesterol tinggi, dan merokok. Merokok merupakan punca boleh ubah suai yang paling penting. Istilah "serangan otak" kini semakin digunakan di Amerika Syarikat untuk angin amar, disebabkan penyakit ini adalah padanan untuk "serangan jantung" yang merupakan masalah kesihatan yang diakibatkan oleh salur darah tersumbat dan bekalan darah ke sebahagian jantung diganggu.

Berikut ini ada beberapa tanda dan gejala yang ditimbulkan dari penyakit stroke, :

1. Gejala sementara

a. Sakit kepala secara tiba-tiba, pusing, bingung
b. Penglihatan kabur atau kehilangan ketajaman pengihatan pada satu atau kedua mata.
c. Kehilangan keseimbangan (limbung), lemah.
d. Rasa kebal atau kesemutan pada sisi tubuh

2. Gejala ringan

a. Mengalami beberapa atau semua gejala stroke sementara
b. Kelemahan/kelumpuhan tangan/kaki
c. Bicara tidak jelas

3. Gejala berat

a. Mengalami beberapa atau semua gejala stroke sementara dan ringan
b. Koma jangka pendek (kehilangan kesadaran)
c. Kelemahan/kelumpuhan tangan/kaki
d. Bicara tidak jelas/ hilangnya kemampuan bicara
e. Sukar menelan
f. Kehilangan kontrol terhadap pengeluaran air seni dan feses
g. Kehilangan daya ingat dan konsentrasi
h. Terjadi perubahan perilaku misalnya : bicara tidak menentu, mudah marah, tingkah laku seperti anak kecil dsb.


IKHTIAR PENYEMBUHAN DENGAN VIVIX

Strok dan Angin Ahmar ini boleh di sembuhkan dengan ikhtiar (dengan izin Allah jua)..banyak sangat testimoni VIVIX bantu mengurangkan gejala strok dan bantu pulihkan strok..antaranya ini..termasuk dari customer2 dan anak buah shaklee saya..klik gambar untuk lebih jelas ya..


testimoni VIVIX pulihkan strok

testimoni VIVIX pulihkan STROK

testimoni VIVIX pulihkan STROK

testimoni VIVIX pulihkan STROK

testimoni VIVIX pulihkan STROK

LEBIH BANYAK INFO DAN TESTIMONI HEBAT VIVIX -->> DI SINI <<<--


Saya tak menjanjikan penyembuhan serta merta..tapi ini adalah ikhtiar yang Allah izinkan..kalau anda ada masalah stroke, jantung, diabetes, darah tinggi mahupon kanser..atau jika anda ada masalah berat badan dan masalah kulit sekalipon, anda boleh berikhtiar dengan VIVIX SHAKLEE..inshaallah, saya guide pemakanan anda..dan banyakkan berdoa dan bertawakkal juga..next entri saya akan share lagi testimoni VIVIX dan lain2 penyakit serius..

sementara VIVIX tengah promo sekarang, apa kata anda cepat hubungi saya untuk dapatkan harga promosi ini..dan dapatkan juga info macam macam mane nak DAPATKAN KEAHLIAN SHAKLEE SECARA PERCUMASalam sayang dari sayaI am Shaklee Malaysia Independent Distributor at Johor Bahru, Johor. Pertanyaan Lanjut:
Shaklee ID : 858049
No Telefon: +6012.714.2284
(sms/whatsapp/telegram)
Facebook : Beeha Yunos
Facebook Page: BeeLittleShoppe
Email : beeha4211@gmail.com
Blog : www.beehayunos.com

0 comments:

Post a Comment

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in