VIVIX untuk Allergy Mata dan Gout

assalamualaikum..dah masuk bulan february pon tapi saya masih nak share tentang si magic portion..apa lagi..si VIVIX lah..testimoni dari customer saya..

Beliau ambik vivix untuk suami nya yang ada gout dan dirinya sendiri yang ada masalah allergy gatal-gatal mata dan untuk kesihatan menyeluruh..untuk awet muda juga kan..

genap 2 minggu lepas beliau makan vivix, saya contact untuk tahu perkembangan terkini..kalau-kalau ada healing crisis untuk saya beri advice atau untuk tahu perkembangan terkini selepas seminggu makan vivix..dan ini feedback yang beliau beri..


Testimoni Vivix untuk Gout dan Allergy


alhamdulillah, secara rumusannya, beliau beritahu suaminya dah susut bengkak goutnya..since suaminya tidak berpantang makan, jadi kerap kena bengkak sendi dan kaki akibat pengambilan protin yang berlebihan dan makanan yang tidak di kawal..semenjak makan vivix, suaminya dah semakin serasi..dan untuk beliau yang ada masalah allergy mata, semenjak ambik vivix, tiada lagi masalah berikut..beliau mengalami allergy dengan seafood dahulu..dan mereka suami isteri rasa badan lebih bertenga..syukur ya Allah izinkan vivix serasi untuk mereka semua..

sebelom tamat promo vivix hari tu, sempat mereka order sebotol lagi untuk stok mereka sekeluarga..

alhamdulillah..

jom saya kongsikan beberapa tanda-tanda Gout

1.Gout lazimnya menyerang ibu jari kaki.

2.Ibu jari kaki menjadi merah, panas, bengkak dan tersangat sakit.

3.Serangan selalunya berlaku secara tiba-tiba, kerap kali semalaman.

4.Sendi yang diserang menjadi bisa sehinggakan geseran dengan selimut pun begitu menyeksakan.

5.Sakit mungkin berlarutan berhari-hari, atau sekurang-kurangnya 1-2 minggu untuk reda jika tidak dirawat.

6.Sakit mungkin menyerang kembali selepas berminggu atau bulan.

7.Gout boleh menyerang sendi-sendi lain seperti buku lali, lutut, pergelangan tangan dan jari.


untuk pesakit gout, antara makanan yang perlu di elakkan ialah :


  • Organ dalaman seperti hati, paru-paru, ginjal dan otak
  • Ikan bilis, kembung, sardin
  • Daging cincang
  • Ekstrak daging, ragi (seperti Marmite) dan kiub rebusan daging
  • Makanan bercengkerang seperti ketam, udang dan kerang 
  • Asparagus, bunga kobis, cendawan dan bayam
  • Peanuts, lentil, beans and peas
  • Poultry
  • Roti jagung dan bijirin


jaga kesihatan, jaga makan, makan yang berkhasiat dan ambillah supplement untuk keperluan seharian anda..melabur sedikit untuk kesihatan anda dan yang tersayang, lebih sweet gitu..

baca dan kenali penyakit lebih banyak tentang GOUT di SINI
lebih banyak tentang VIVIX? KLIK AJE DI SINI

belom mencuba VIVIX? anda patut mencuba SEKARANG!

Salam sayang,


I am Shaklee Malaysia Independent Distributor at Johor Bahru, Johor. Pertanyaan Lanjut:
Shaklee ID : 858049
No Telefon: +6012.714.2284
(sms/whatsapp/telegram)
Facebook : Beeha Yunos
Facebook Page: BeeLittleShoppe
Email : beeha4211@gmail.com
Blog : www.beehayunos.com

0 comments:

Post a Comment

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in