promotion APRIL 2015! SUPPLEMENT UNTUK SUPER SLIMMING!

assalamualaikum..

promo april 2015 dah datang..weee...SUPER BEST! sebab promo kali ni berteraskan pasal SLIMMING, NAK KURUS, NAK PEJAL2KAN KULIT DAN NAK SHAPE UP BENTUK BADAN DANNN NAK BETULKAN HORMON!

product ape yang boleh bagi sebanyakkk benefit tu? \

1) CINCH SHAKE MIX  (Promotion HANYA untuk FLAVOUR CHOCHLATE dan CAFFE LATTE)



apa manfaat CINCH SHAKE ni?

  • Memberikan rase kenyang berjam-jam lamanya
  • Mengurangkan selera makan bagi anda yg tak boleh control nafsu makan
  • Menberi tenaga berpanjangan so anda tak cepat penat walaupun melakukan pelbagai aktiviti harian
  • Meningkatan metabolisme badan
  • Memelihara otot bagi mengelakkan anda gemuk semula dgn cepat bila dah kurus
  • Anda boleh mengambil carbo spt nasi dsb tetapi dgn kadar yg sedikit 
  • Menghilangkan lemak yg berlebihan dan mengurangkan inci pada badan


Lebih banyak RAHSIA CINCH MENURUNKAN INCI DAN MENURUNKAN BERAT BADAN, baca di SINI


NAK tahu RAHSIA DAN TIPS EXCLUSIVE TURUN BERAT DALAM MASA SEBULAN?? syhhhh..PM saya tau!!





KEISTIMEWAAN LECITHIN?

1- lecithin membantu mencegah penyakit yang berkaitan dengan lebihan lemak dalam badan, seperti darah tinggi, stroke, sakit jantung dan lain- lain. ini kerana lecithin bertindak sebagai pelarut lemak. 

2- lecithin memecahkan lemak, dan jika diambil untuk mengurangkan berat badan, dan jika anda turut bersenam, lecithin mampu membakar lemak dengan lebih cepat. 

3- lecithin juga berperanan dalam penyerapan zat- zat penting dari saluran darah ke dalam sel badan kita. 

4- lecithin membantu melindungi sel darah merah kita daripada serangan virus dan bakteria. 

5- lecithin sangat baik untuk meningkatkan daya ingatan. sebab itu lecithin dapat membantu mengelakkan kita daripada penyakit seperti alzheimer disease. lecithin adalah makanan otak dan saraf. 

6- lecithin dapat membantu masalah insomnia. ianya sumber kepada hormon neurotransmitter yang membantu proses tidur. 

7- lecithin adalah asid lemak yang penting bagi paru- paru bagi mencairkan mukus dan melegakan irritation. 

8- lecithin membantu mencegah eczema, kerana ia adalah zat kecantikan (untuk kulit, rambut).

9- lecithin bertindak sebagai pelincir kepada sendi- sendi badan kita. 

10- lecithin diperlukan dalam penghasilan hormon epinephrine yang diperlukan bagi mencegah simptom menopause dan PMS.


3) GLA COMPLEX



APA KHASIAT GLA COMPLEX?


  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
  • Membantu dalam menangani menopus
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangai ekzema
  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolesterol
  • Untuk fungsi saraf

-> Baca bagaimana GLA COMPLEX mengatasi masalah CYST dan FIBROID di SINI
-> Baca bagaimana GLA COMPLEX memberi jawapan kepada KULIT BERSERI DAN BEBAS JERAWAT di SINI

4) DTX COMPLEX


KEISTIMEWAAN DTX COMPLEX?

Kajian menunjukkan bahawa kandungan utama di dalam DTX Complex Shaklee ; ekstrak biji benih pokok susu tisel menyokong keupayaan badan menghasilkan protin bagi membantu menjana semula sel-sel hati. 

DTX Complex Shaklee mengandungi bahan ekstrak yang sangat penting dari biji benih pokok susu tisel yang menghasilkan 80% silymarin. Ia turut mengandungi bahan-bahan yang digabungkan secara unik dan saintifik; ekstrak daripada Schizandra dan cendawan Reishi (herba yang kaya dengan anti-oksida) dan ekstrak daripada dandelion, kunyit, dan articok (herba yang membantu mengekalkan aliran hempedu)

*Hati merupakan organ terbesar di dalam tubuh manusia dan berkeupayaan dalam membina semula. Contohnya, serangan jantung akan merosakkan otot atau organ jantung. Tetapi, serangan kepada hati akibat pengambilan alcohol berlebihan boleh merosakkan hati. Namun, hati mampu membaiki organnya sendiri. Hati boleh dianggap sebagai INDUSTRI PEMPROSESAN dalam tubuh manusia, menjalankan fungsi-fungsi kritikal*



5) VITALEA FOR CHILDREN


KEISTIMEWAAN VITALEA FOR CHILDREN?

-> Memberikan 100% vitamin C, D, E dan semua 8 jenis VITAMIN B!
-> Membekalkan 200mg kalsium, magnesium, zinc, copper dan banyak lagi! (mencukupi untuk keperluan kalsium anak anda!)
-> TIDAK DICAMPUR BAHAN PERASA TIRUAN
-> Perisa Anggur dan tidak merosakkan gigi!


best sangat NEW IMPROVED FORMULA VITALEA FOR CHILDREN ni! WAJIB bagi anak-anak anda!

5 promotion dalam masa SEBULAN! 
JOM GRAB!

salam sayang!


I am Shaklee Malaysia Independent Distributor at Johor Bahru, Johor. Pertanyaan Lanjut:
Shaklee ID : 858049
No Telefon: +6012.714.2284
(sms/whatsapp/telegram)
Facebook : Beeha Yunos
Facebook Page: BeeLittleShoppe
Email : beeha4211@gmail.com
Blog : www.beehayunos.com

0 comments:

Post a Comment

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in