TESTIMONI NUTRIWHITE : JERAGAT HILANG DALAM MASA 2 MINGGU!!

ASSALAMUALAIKUM

Wanita dan product skin care memang tak boleh di pisahkan. semuaa wanita memang ada product skin care sendiri, dan kadangkala wanita gemar bertukar skin care dek kerana tak serasi dan kerana inginkan kesan yang cepat dan paling worst terpengaruh dengan product yang tak selamat dan punya bahan terlarang yang bakal merosakkan kulit.

hari ni, pagi ni saya nak share TESTIMONI NUTRIWHITE SKIN CARE...teruja nyaaa...
meh tengok gambar..testimoni dari anak shaklee saya ni,,



nampak kan..jeragat hilang dalam masa lebih kurang 2 minggu..



apa yang dia pakai??




taraaa..ni lah dia..ni set lengkap NUTRIWHITE..tapi Lin tak pakai semua..MAKEUP REMOVER je dia tak pakai sebab stok sold out semalaya..

meh nak cerita apa yag best setiap product NUTRIWHITE SKIN CARE ni

Dgn set nutriwhite skin care ni..ia mampu membuatkn kulit nmpk berseri..sihat..segar..putih gebu..licin..sekata

Sedikit info tentang set ni..

> Dihasilkan oleh pakar penjagaan kulit dan saintis dr jepun dan us..proses pembangunan produk selama 3 tahun secara menyeluruh..lamakan..pemilihan ramuan nutrien dr herba tulen..

>Fyi..ramuan utama nutriwhite dr 16 buah negara yg berlainan..saintis kumpulkan jd 1 produk..sbb tu hrga agak mahal tp berbaloi2 la kan

Bahan2 yg dikumpul tu dibahagikan kpd 3 fungsi..
1.Bahan2 utk melembabkan kulit..linden..marshmallow..rumpai laut..alga hijau..cat's claw
2.Bahan2 utk melegakan kulit..aloe vera..rosemary..mountain arnica..peony..kudzu
3.Bg tujuan pemutihan pula ade bahan2 bearberi..strawberi..mulberi..s ullcap..pokok bic..dan kesukaan ramai kacang soya

CLEANSER
> menjadikan kulit kita licin, halus, dan lembut sebab semua kotoran dan sel mati dapat dibuang.
> menegangkan kulit.
> kulit muka tak kusam dan sekata.
> blackhead dan whitehead pun boleh hilang.
> kulit muka sentiasa lembap dan tiada toksid.
> pori-pori pun tak besar.

SOFTENER (TONER)
> lepas kita guna facial cleanser dan pakai softener akan menyebabkan kulit muka lebih tegang dan cerah.
> Softener ni bertindak untuk mengembalikan kulit kepada pH seimbang. pH kulit muka kita boleh rosak akibat sinaran uv dan factor hormon. 
> Softener ni membantu pH kulit muka seimbang semula untuk tujuan menghalang kulit daripada bakteria.
> pH kulit seimbang penting untuk elak penuaan pada muka. Sebab tu softener ni berfungsi menegangkan dan mencerahkan kulit muka.
> Kulit bawah mata juga dan hidung menjadi halus. Tak kasar.
> Softener ni juga membantu mengecilkan liang roma. Liang roma besar macam buah oren sangat memalukan. Malah disebabkan itu kulit mudah berminyak.
> Liang roma terbuka besar biasanya disebabkan perubahan hormone, factor genetic, dan pancaran matahari yang terik.

DAILY DEFENSE WHITENING ESSENCE
>Setiap kandungan ade fungsi berbeza..tu yg buat diorg special.
- Bearberry untuk mencerahkan dan menegangkan kulit,
- Strawberi Begonia untuk mengimbangkan pigmen
- Kacang Soya untuk melembutkan dan mengurangkan tompok2hitam
- Mulberi untuk mencegah daripada kerosakan kesan dari matahari
- Vitamin C aktif ditambah untuk memperbaiki kulit, mengembalikan seri wajah

SPOT WHITENING TREATMENT
- Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat
- Kuasa pencerahan botani dihasilkan daripada pati Likuoris dan Peony, yang amat bernilai disebabkan kesannya dalam mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit
- Cats Claw menegangkan kulit
- Vitamin C aktif membawa kecerahan untuk kulit dan lebih halus
* spot ni bagus utk ilangkan parut2 jerawat..jeragat yang serius

ULTIMATE PROTECTION WHITENING LOTION SPF 15
- Licin serta kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit kesan daripada cahaya matahari dan Mountain Arnica untuk menghilangkan radang kulit, pelembap yang bertindak daripada semua sudut ini melindungi anda daripada kesan-kesan memudaratkan cahaya matahari dan membantu membina daya ketahanan kulit terhadap kerosakan persekitaran

OVERNIGHT RENEWAL WHITENING CREAM
- Memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu tidur
- Linden menyihatkan serta melembapkan kulit secara mendalam
- Scullcap mencerah dan menghilangkan radang kulit
- Vitamin C aktif mengurangkan tompok-tompok hitam serta mengembalikan keserian wajah
- Pada waktu pagi, anda akan bangun dengan kulit yang gebu, halus, cerah dan berseri

tu diaaa..best kan..berbeza kalau ambik satu dua product dengan ambik satu set..TAK RUGI AMBIK SATU SET sebab ape? TAHAN LAMA (mostly lebih 6-7 bulan), SELAMAT DAN NATURAL (tidak mengandungi bahan yang merosakkan kulit) dan semestinya BERKESAN DAN HALAL..itu yang penting..sebab apa yang kita letak di muka kena extra careful..silap-silap kalau tersalah boleh merosakkan muka tau.. 

BEST KE BEST??
nak ke NAK?

hubungi saya ok

salam sayang,



I am Shaklee Malaysia Independent Distributor at Johor Bahru, Johor. Pertanyaan Lanjut:
Shaklee ID : 858049
No Telefon: +6012.714.2284
(sms/whatsapp/telegram)
Facebook : Beeha Yunos
Facebook Page: BeeLittleShoppe
Email : beeha4211@gmail.com
Blog : www.beehayunos.com

0 comments:

Post a Comment

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in