OCTOBER PROMOTION! CLEARANCE SALES terhebat untuk di grabbbb!

assalamualaikum

alhamdulillah, dasat dan panasss bila shaklee umumkan promosi bulan October! ada 4 promo item bulan ni! dan yang super best bila ada 1 item yang masuk dalam kategori CLEARANCE SALES BUY 1 FREE 1!!

meh tengok ape item yang promo tu :
1) Omega Guard
2) Gla Complex
3) Vitalea kids
4) Vitamin E

meh kite tengok apa yang special untuk semua supplement promo ni jomm

1) OMEGA GUARD



Jom tengok 26 Manfaat Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee

1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3. Mencegah salur darah dari tersumbat
4. Omega 3 dapat mengelakkan strok
5. Mengekalkan tekanan normal darah
6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7. Mengurangkan sakit kepala
8. Merendahkan kolestrol
9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
24. Mencegah penyakit gout Selain itu, Omega 3 yang terkandung dalam

Omega Guard Shaklee juga membantu memperbaiki masalah berkaitan otak seperti:-

- Mencegah insomnia
- Mengurangkan tekanan emosi
- Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan
- Membantu memperbaiki masalah autism
- Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive
- Mengurangkan masalah schizophrenia
- Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak

Omega guard saya tak pernah misss and now anak2 pon sama! Wiya kunyah aje macam gula2 alhamdulillah sangat bantu upkan imun dan kurangkan allergy kami tau..ianya juga sangat bagusss untuk selsema dan kecerdasan otak!

2) GLA COMPLEX



APA KHASIAT GLA COMPLEX?

Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
  • Membantu dalam menangani menopus
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangai ekzema
  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolesterol
  • Untuk fungsi saraf

-> Baca bagaimana GLA COMPLEX mengatasi masalah CYST dan FIBROID di SINI
-> Baca bagaimana GLA COMPLEX memberi jawapan kepada KULIT BERSERI DAN BEBAS JERAWAT di SINI

3) VITALEA KIDS

KEISTIMEWAAN VITALEA FOR CHILDREN?

-> Memberikan 100% vitamin C, D, E dan semua 8 jenis VITAMIN B!
-> Membekalkan 200mg kalsium, magnesium, zinc, copper dan banyak lagi! (mencukupi untuk keperluan kalsium anak anda!)
-> TIDAK DICAMPUR BAHAN PERASA TIRUAN
-> Perisa Anggur dan tidak merosakkan gigi!


best sangat NEW IMPROVED FORMULA VITALEA FOR CHILDREN ni! WAJIB bagi anak-anak anda!

4) VITAMIN E COMPLEX (BUY 1 FREE 1 - CLEARANCE SALES!! SUPER FAST SALES NOW!!)

Vitamin E memang dikenali sebagai vitamin cantik dan popular sebagai VITAMIN CINTA atau VITAMIN INTIM..hanya yang dah makan vitamin e ini sahaja mengetahui maksud vitamin cinta ni..syhhhh..kalau nak tau kenalah email ya..and lagi..Vitamin E juga sangat perlu untuk mereka yang ingin hamil..

Info tambahan : Kebanyakan lelaki yang mengambil Vitamin E sekurang-kurangnya seminggu sekali akan mempunyai lebih tenaga dan menikmati hubungan suami isteri berbanding yang tidak mengambilnya.Manakala wanita pula yang mengambil sekurang-kurang nya selama tiga bulan, akan membantu meningkatkan “sexual desires dan menikmati hubungan CINTA dengan lebih baik. Antioksidan yang seimbang dalam VITAMIN E bertindak menghalang penghasilan radikal bebas akibat tekanan. Nitrik oksida membantu pelancaran darah di alat sulit lelaki dan membantu ereksi yang lebih baik. Maka VITAMIN-E memang terbukti membantu lelaki terutama yang mengalami tekanan akibat kerja atau masalah kesihatan

JOM tengok poster kebaikkan vitamin E yang HOT ni









baca TESTIMONI yang AWESOME untuk pengguna tegar VITAMIN E disini

SUPER HOT DEAL SANGAT VITAMIN E BULAN NI! cepat while stock last ONLY ya!

ok jommm grabbb promo item semuaaaaa ni..

pm ya! 

salam sayang,
I am Shaklee Malaysia Independent Distributor at Johor Bahru, Johor. Pertanyaan Lanjut:
Shaklee ID : 858049
No Telefon: +6012.714.2284
(sms/whatsapp/telegram)
Facebook : Beeha Yunos
Facebook Page: BeeLittleShoppe
Email : beeha4211@gmail.com
Blog : www.beehayunos.com

0 comments:

Post a Comment

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in