TESTIMONI VIVIX : beri 4 kesan KETARA kepada SEORANG WANITA yang menghadapi pelbagai masalah kesihatan

assalamualaikum

alhamdulillah..seronok rasa berkongsi perihal Shaklee supplement ni..hari2 ada je testimoni baru yang dapat dari customer..kali ni saya nak share TESTIMONI VIVIX dari customer saya ni..

Customer ni dah pangkat mak2 pada saya..jadi saya panggil dia Makcik aje..lebih mesra..Makcik ambik vivix masa promosi Vivix tu..beliau terus beli 6 botol FREE 1 dan dapat FREE MEMBERSHIP DAN BONUS rm200++ tau!

jom kita tengok apa kata makcik ni setelah KONSISTENT MAKAN VIVIX SEBAGAI SUPPLEMENT HARIANNYA



Ini kesan positip yang beliau share : 

1) hilang sakit SENDI LUTUT 
2) hilang sakit KAKI rasa lebih ringan macam masa MUDA2 dolu
3) MATA dah lebih clear walau tak pakai spek mata 
4) MEMORI MAKIN TAJAM. Dah boleh ingat banyak perkara 
.
Ini sebahagian yang makcik ni share..memula dulu masa baru2 lagi ambik vivix,  dia share part MUKA DAN KULIT yang jd lembut dan smooth bersih..almaklum VIVIX MEMANG BERI KESAN SUPERV CEPAT BAB KULIT MUKA..TERPAKSA DAPAT KULIT YANG MUDA ANTI AGING bila minum vivix ni walau niat nak baikkan kesihatan 

JOM BACA LINK DI BAWAH :


ada satu lagi testimoni VIVIX yang saya nak share nanti..dari customer yang pangkat makcik jugak..dah macam family rapatnya ke hati tuu..nnti saya share naa

untuk anda atau keluarga anda yang ada masalah penyakit apa jua, boleh lah ikhtiar dengan VIVIX..hubungi saya inshaallah saya beri consult yang terbaik untuk customer2 kesayangan saya

Salam sayang

.

I am Shaklee Malaysia Independent Distributor at Johor Bahru, Johor. Pertanyaan Lanjut:
Shaklee ID : 858049
No Telefon: +6012.714.2284
(sms/whatsapp/telegram)
Facebook : Beeha Yunos
Facebook Page: BeeLittleShoppe
Email : beeha4211@gmail.com
Blog : www.beehayunos.com

0 comments:

Post a Comment

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in