DEC promosi! khas untuk SI CANTIK DAN YANG NAK KURUSSS!

assalamualaikum..

alhamdulillah, hari ni nak cerita pasal promosi December 2015! memang tak menyempatt..berbondong orang borong LECITHIN DAN COLLAGEN POWDER ni tauuu..

jom tengok apa yang BEST pasal product promosi bulan ni :



LECITHIN :



13 KEISTIMEWAAN LECITHIN SHAKLEE

CEGAH DARAH TINGGI, TINGGI KOLESTROL : Lecithin bertindak sebagai pelarut utk kolestrol, triglycerides dan lemak-lemak yg lain. Ia membantu mencegah penyakit2 seperti high blood pressure, stroke,heart disease serta arteri yg mengeras … Malah sesetengah pakar mengesyorkan pengambilan sehingga to 6,000-7,000mg sehari jika berhadapan dgn masalah kesihatan yg sebegini.

PECAHKAN LEMAK : Kenapa mereka yang hendak menurunkan berat badan suka & perlukan Lecithin ni? Sebab ia bertindak mengemulsikan lemak (ayat simplenye.. memecahkan lemak).. Dan Lecithin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian tau… Pengambilan Lecithin 4,000mg sehari pasti membuahkan hasil yang diidamkan

MUDAH SERAPAN ZAT DALAM BADAN : Lecithin memainkan peranan utama dalam penyerapan zat2 penting dari saluran darah ke dalam sel2 bdn..Tanpa lecitin yg mencukupi..membran sel akan mengeras dan seterusnya menyukarkan proses penyerapan….Banyak faktor seperti bahan2 kimia dari persekitaran yg tercemar, bahan2 metal, dadah, food additives, pesticides, etc.. semuanya menyebabkan membran sel mengeras yang mana pastinya menyukarkan proses penyerapan zat2…jadi dgn cara menambahkan pengambilan Lecithin, pasti ianya keputusan yg bijak.,

CEGAH PENYAKIT HATI : Lecithin membantu mengurangkan atau mencegah penyakit berkaitan hati.…
Lecithin merupakan sebahagian dari unsur yang mengelilingi fiber saraf. Tanpanya, fungsi saraf ni kurang efisien. Sebab tu mereka2 yang menderita akibat multiple sclerosis, fibromyalgia, tekanan, PMS, dapat merasakan kesan yang positif apabila mengambil Lecithin.

LINDUNGI DARI SERANGAN VIRUS KUMAN BAKTERIA : Lecitin membantu sistem imunisasi dengan membalut sel darah merah kita dan seterusnya memberi perlindungan dari serangan virus, kuman dan bakteria. Di samping itu, struktur Lecithin itu sendiri melindungi sel dari teroksida.

CEGAH NYANYUK, KUATKAN INGATAN (bgs untuk student) : Lecithin juga dikenali sebagai makanan otak dan saraf. Ia membantu sel otak berkembang,penting dalam transmisi saraf impuls dalam otak dan memainkan peranan dalam neuro transmitter (berkaitan short term memory). Lecithin dipercayai mampu mengurangkan atau mencegah senility (nyanyuk) atau Alzheimer’s disease. Malah sesetengah pakar menyarankan pengambilan 7,000mg sehari utk memulihkan sistem ingatan…
ATASI MASALAH INSOMNIA : Lecithin juga dikatakan sumber hormon neurotransmitter; di mana ia menggalakkan proses tidur. Kekurangan hormon ini dikatakan menjadi punca insomnia.

PENTING UNTUK PENJAGAAN PARU2 : Lecithin adalah asid lemak perlu yang penting dalam penjagaan paru2 kerana kebolehannya mencairkan mukus dan mencegah iritasi. Dan sebab itulah ianya berguna bagi2 mereka2 yg mempunyai alergi, hay fever, asma ,bronkitis dan emphysema.

PELINCIR BAGI SENDI : Lecithin bertindak sebagai pelincir bagi joint (sendi2) dan membantu dalam penjagaan tisu buah pinggang as well as the sistem penghadaman.

ZAT PADA KECANTIKAN KULIT DAN RAWAT ECZEMA : Lecithin adalah zat utk kecantikan.. ianya perlu dalam menghasilkan rambut yg sihat, cantik berkilat, kulit yang lembut gebu dan juga dalam mencegah eczema.

CEGAH PMS DAN MENOPOUSE : Lecithin diperlukan dalam penghasilan pelbagai hormon seperti epinephrine. Sebab tu ianya amat berguna dalam mengurangkan atau mencegah PMS dan gejala2 menopause.

CAIRKAN LEMAK2 : Lecithin, bersama unsur2 lain digunakan utk membuat BILE.. BIKE ni fungsinya adalah mencairkan lemak. Pengemulsian ini memudahkan penyerapan zat2 seperti vitamin A,D,E dan K ke dalam badan

Lecithin bukan aje untuk KURUS TAU! malah lebih dari tu bg kesihatan pada badan sbb BOLEH turunkan kolestrol dan kolestrol adalah punca pelbagai penyakit merbahaya!


COLLAGEN POWDER 



Collagen Powder Shaklee memang mencetuskan FENOMENA KOLAGEN..bagi pengguna tegar kolagen, mereka akan bagi feedback sangat puas ati tentang collagen powder Shaklee ni berbanding Collagen di luar..dengan kesan yang sangat pantas, anda boleh melihat perubahan pertama seawal seminggu penggunaan tau!

Shaklee malahan beri jaminan tau! Terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu.

 Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
♥ Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
♥ Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
♥ Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
♥ Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
♥ Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan
Faedah tambahan :: menyokong KESIHATAN SESENDI & MENGUATKAN TULANG. Bantu mengekalkan otot di dlm mata supaya lembut.

Apa yang terjadi akibat kehilangan kolagen? 
.
­čĹíKulit Berkedut
­čĹíPenglihatan kabur
­čĹíLingkaran hitam dibawah mata dan sembap
­čĹíPayudara hilang keanjalan
­čĹíOrgan dalaman kurang berfungsi
­čĹíKuku mudah pecah& kurang bersinar
­čĹíSakit sendi dan penuaan
­čĹíKulit otot kendur dan hilang keanjalan
­čĹíTulang kekurangan kalsium dn osteoporosis
­čĹíPori besar, jeragat jitam dan bintik-bintik
­čĹíRambut kering dan bercabang

HAAAA..takot kan...sebab tu di galakkan ambik collagen powder bagi mengatasi masalah2 ni semuaaa..dan SHAKLEE beri jaminan kesan optimum dalam 8 minggu kosistent kolagen ni tau! best ke BEST!!

lebih banyak info dan TESTIMONI COLLAGEN POWDER, sila klik sini

untuk order dan pesanan meh pm saya k

salam sayang,



I am Shaklee Malaysia Independent Distributor at Johor Bahru, Johor. Pertanyaan Lanjut:
Shaklee ID : 858049
No Telefon: +6012.714.2284
(sms/whatsapp/telegram)
Facebook : Beeha Yunos
Facebook Page: BeeLittleShoppe
Email : beeha4211@gmail.com
Blog : www.beehayunos.com

0 comments:

Post a Comment

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in