VIVIX ATASI MASALAH JERAWAT KRONIK

assalamualaikum..

alhamdulillah..bertangguh-tangguh nak buat entri ni..akhirnya dengan izinNYA siap jugak...entri kali ni saya nak share testimoni customer saya..aka anak buah..al maklum..bulan promo VIVIX, ramai ambik peluang untuk cuba premium product shaklee ni..

sebelom bagi gambar testimoni, saya nak share sedikit kisah customer saya ni..dek kerana salah guna product kecantikan muka, wajah beliau yang sebelom ni tak de jerawat, naik jerawat yang teruk..beliau hampir putus asa..saya suggest VIVIX pon beliau ambik masa lama untuk membuat keputusan beli dan gunakan VIVIX ni..alhamdulillah, hari pertama dia guna dia cakap jerawat nya pedih2..saya suruh teruskan juga makan, buat masker WITH EXTRA EXCLUSIVE TIPS..selepas 5 hari, beliau whatsapp saya..ini lah hasilnya..jom tengok..gambar sebelom dan selepas..




saya tak edit langsung gambar ni..anda boleh lihat sendiri..sekarang beliau masih meneruskan misi memulihkan mukanya with VIVIX dan sekarang beliau tambah dengan ENFUSELLE SKIN CARE dari SHAKLEE juga

kenapa saya suggest VIVIX untuk masalah JERAWAT KRONIK? mudah sahaja..sebab VIVIX adalah agen antioksidan paling tinggi dan berkesan, dan VIVIX juga merupakan agen detoks..memulih dan menyembuhkan..inshaallah dengan izinNYA jua..

jika anda mempunyai MASALAH KULIT, JERAWAT, ECZEMA, PSORIASIS, KULIT BERSISIK, KAYAP DAN LAIN2 MASALAH KULIT anda boleh ikhtiar dengan VIVIX..siapa tahu jika ALLAH izinkan VIVIX untuk serasi dengan anda juga

Vivix telah terbukti menyelesaikan masalah penyakit2 serius, antaranya :
• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
• Kanser dan tumor
• Katarak dan masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh
• Masalah Kulit (Jerawat /Jeragat / Kulit Kering atau bersisik / Psoriasis / Kayap / Eczema / Allergy / dan lain2)
• Orang yang ingin berhenti MEROKOK
• Stroke


jika anda atau ahli keluarga anda punya masalah yang sama mahupon apa jua masalah lainnya, boleh hubungi saya untuk dapatkan product hebat ini sementara PROMOSI VIVIX masih berlangsung bulan ni..INSYAALLAH, saya guide beserta EXCLUSIVE TIPS khas buat customer saya

anda boleh lihat banyak testimoni VIVIX di SINI

jangan tunggu lagi..JANGAN BIARKAN MASALAH MENJADI LEBIH BESAR DAN LEBIH SUKAR DIUBATI..atasinya SEKARANG

salam sayang,


Hari Pertama Persekolahan kakak Wiya 2015

assalamualaikum..

alhamdulillah, today is First Day School for kakak Wiya..orang lain start 11hb..tapi sekolah kakak start lambat 2 hari..hari ni 13hb baru start..saya rasa bagus sangat..sebab boleh bagi parents yang ada toddler uruskan anak2 lain yang masuk sekolah kebangsaan atau menengah ke kan..tak de lah pening nak anto yang mane ke ape..

tahun 2015 ni Wiya dah masuk 6thn..which means dah 3 tahun kakak Wiya sekolah kat GENIUS AULAD cawangan Bukit Indah..dah kenal mesra dengan all Teacher yang lama-lama kat sana..dan tahun ni juga mama dan papa plan nak hantar Wiya intensive reading class which after school programme..start kul 1.30 sampai 4.30 petang..intensive reading bahasa melayu, english dan iqra'..since kelas intensive, memang ada extra payment..tak berapa ramai student join, jadi teacher dapat beri tumpuan pada student intensive tu..kite tengok sebulan ni camne..hope kakak ok..eh, belom start lagi intensive class ni..minggu depan baru start since minggu ni minggu orentasi..kasi can kakak relax dan ambik feel sekolah dulu ya..hehe

meh nak belanja gambar pagi tadi..lega..tahun ni tak de drama pagi..kakak bangun mudah..bangun pagi mandi terus..suka sangat..tipsnya, tidokan anak2 awal..kul 9-9.30 wajib lah tido..kalau tak cukup tido tu yang datang angin kus-kus..jenuh berdrama pagi nanti..hehee

selfiee sementara tunggu papa siap..adik pon dah siap mandi nak anto kakak :)

dah besar anak solehah mama ni..dah tinggi..nampak matured..


tahun ni cousin kakak Wiya, Darwish pon sekolah kat tempat yang sama..tapi Darwish kat kelas 5thn..Wiya 6thn..ok lah tu..ada Wiya, dia tak de lah takot sangat nak school kan..mcm Wiya masa baru masuk sekolah umur 4tahun..sorang2..nanges jugak ya..puas berdrama pagi heheee..



Wya dan Darwish

moga anak2 kita jadi anak soleh solehah yang berjaya cemerlang dunia akhirat..dilindungi Allah dari segala keburukan dunia dan fitnah dunia..aminn aminn aminn

p/s : bila tengok Wiya makin besar, automatik terasa diri makin tua..haha..

VIVIX menyembuhkan STROKE..ikhtiar terbaik penyakit serius dengan VIVIX!

assalamualaikum

hari ni saya nak share testimnoni VIVIX DAN STROKE (lumpuh)..tapi sebelom share testimoni keberkesanan VIVIX dan stroke ni, saya nak share pembacaan saya mengenai strok ni..simple aje..jom tengok ape itu strok..

Angin ahmar atau strok ialah masalah kesihatan yang diakibatkan oleh salur darah tersumbat dan bekalan darah ke sebahagian otak diganggu. Bahagian otak tersebut tidak lagi menerima oksigen yang mencukupi dan oleh itu, sel-sel otak akan rosak atau mati, dan mengakibatkan bahagian badan yang dikuasai oleh bahagian otak itu tidak berfungsi. Angin ahmar ialah kecederaan saraf yang serius dan gejalanya ialah kehilangan fungsi saraf secara tiba-tiba.

Gangguan peredaran darah biasanya terjadi pada sisi arteri peredaran itu, walaupun gangguan ini juga boleh terjadi pada sisi vena. Angin ahmar telah dikategorikan sebagai kecemasan perubatan yang boleh menyebabkan kerosakan saraf yang kekal serta juga kematian jika tidak dikesan dan dirawat dengan cepat. Penyakit ini ialah penyakit ketiga yang menyebabkan paling banyak kematian dan kehilangan upaya di kalangan dewasa Amerika Syarikat dan negara-negara perindustrian di Eropah. Pada puratanya, satu kejadian angin ahmar terjadi pada setiap 45 saat, dan seorang mati setiap 3 minit, akibat angin ahmar. Bagi setiap lima kematian tersebut, 2 kematian adalah orang lelaki dan 3 kematian ialah orang wanita.

Punca angin ahmar termasuk kelanjutan umur, darah tinggi, tekanan darah tinggi, kencing manis, kolesterol tinggi, dan merokok. Merokok merupakan punca boleh ubah suai yang paling penting. Istilah "serangan otak" kini semakin digunakan di Amerika Syarikat untuk angin amar, disebabkan penyakit ini adalah padanan untuk "serangan jantung" yang merupakan masalah kesihatan yang diakibatkan oleh salur darah tersumbat dan bekalan darah ke sebahagian jantung diganggu.

Berikut ini ada beberapa tanda dan gejala yang ditimbulkan dari penyakit stroke, :

1. Gejala sementara

a. Sakit kepala secara tiba-tiba, pusing, bingung
b. Penglihatan kabur atau kehilangan ketajaman pengihatan pada satu atau kedua mata.
c. Kehilangan keseimbangan (limbung), lemah.
d. Rasa kebal atau kesemutan pada sisi tubuh

2. Gejala ringan

a. Mengalami beberapa atau semua gejala stroke sementara
b. Kelemahan/kelumpuhan tangan/kaki
c. Bicara tidak jelas

3. Gejala berat

a. Mengalami beberapa atau semua gejala stroke sementara dan ringan
b. Koma jangka pendek (kehilangan kesadaran)
c. Kelemahan/kelumpuhan tangan/kaki
d. Bicara tidak jelas/ hilangnya kemampuan bicara
e. Sukar menelan
f. Kehilangan kontrol terhadap pengeluaran air seni dan feses
g. Kehilangan daya ingat dan konsentrasi
h. Terjadi perubahan perilaku misalnya : bicara tidak menentu, mudah marah, tingkah laku seperti anak kecil dsb.


IKHTIAR PENYEMBUHAN DENGAN VIVIX

Strok dan Angin Ahmar ini boleh di sembuhkan dengan ikhtiar (dengan izin Allah jua)..banyak sangat testimoni VIVIX bantu mengurangkan gejala strok dan bantu pulihkan strok..antaranya ini..termasuk dari customer2 dan anak buah shaklee saya..klik gambar untuk lebih jelas ya..


testimoni VIVIX pulihkan strok

testimoni VIVIX pulihkan STROK

testimoni VIVIX pulihkan STROK

testimoni VIVIX pulihkan STROK

testimoni VIVIX pulihkan STROK

LEBIH BANYAK INFO DAN TESTIMONI HEBAT VIVIX -->> DI SINI <<<--


Saya tak menjanjikan penyembuhan serta merta..tapi ini adalah ikhtiar yang Allah izinkan..kalau anda ada masalah stroke, jantung, diabetes, darah tinggi mahupon kanser..atau jika anda ada masalah berat badan dan masalah kulit sekalipon, anda boleh berikhtiar dengan VIVIX SHAKLEE..inshaallah, saya guide pemakanan anda..dan banyakkan berdoa dan bertawakkal juga..next entri saya akan share lagi testimoni VIVIX dan lain2 penyakit serius..

sementara VIVIX tengah promo sekarang, apa kata anda cepat hubungi saya untuk dapatkan harga promosi ini..dan dapatkan juga info macam macam mane nak DAPATKAN KEAHLIAN SHAKLEE SECARA PERCUMA



Salam sayang dari saya







PROMOSI JANUARI : SUPER DETOKS VIVIX DAN ALFALFA AND NEW IMPROVED FORMULA VITALEA FOR KIDS!

assalamualaikum..

alhamdulillah, tahun baru..semangat yang BARU! dan semestinya with PROMOTION baru!! TERUJA sangat sebab bulan ni Shaklee bagi TRIPLE PROMOTION! yesss...betul..tak percaya?? Vivix, Alfalfa (Small dan Large) dan product lama yang diperbaharui iaitu VITA-LEA FOR KIDS!! with IMPROVED FORMULA..

January 2015 Promotion
3 product promo dalam bulan ni..memang TERBAIK!

jomm sepintas lalu tengok kebaikan setiap product promo bulan ni..jommmmm..



10 KEBAIKAN VIVIX!
1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan


Vivix telah terbukti menyelesaikan masalah penyakit2 serius, antaranya :
• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
• Kanser dan tumor
• Katarak dan masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh





Sedikit informsi tentang ALFALFA :

ALFALFA ni bukan sahaja terkenal sebagai MILK BOOSTER, tapi ianya juga boleh digunakan seisi keluarga kerana fungsi-fungsi lain seperti;

♥ Mencuci hati, darah dan usus - Ini adalah makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot.
♥ Melawan alahan - Memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air dengan berkesan.
♥ Baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut - memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperacidity, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit.
♥ Menyingkirkan lemak dan kolesterol - kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang Alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Hanya Alfalfa mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menterap kolesterol.
♥ Melawan tumor - Memakan 30-50 tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel kanser dan membuang tumor.
♥ Melegakan keletihan - Melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakkan penyakit.
♥ Mencegah / merawat artitis - Melegakan sakit artitis dan kesakitan.

Secara ringkasnya, kebaikan alfalfa kepada lelaki dan perempuan :
1. Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan haria
n tubuh manusia.
2. Melegakan sakit sendi dan belakang.
3. Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
4. Memberi sensasi ‘rasa sejuk’
5. Memberi kelegaan semasa haid
6. Merawat arthitis
7. Bagus untuk elergi dan ekzema
8. Merawat athma
9. Mencuci usus bagi membuang toksik
10. mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkitan
buah pinggang
11. Meneutralkan asid dalam badan
12. Merawat masalah keputihan pada wanita
13. Membesar dan menegangkan payudara
14. Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
15. Memulihkan urat selepas bersalin
16. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
17. Meningkatkan stamina seorang suami
18. Melegakan sembelit
19. Membuang angin dalam badan
20. sebagai Milk Booster







NEW IMPROVED FORMULA VITALEA FOR KIDS ni memang SANGAT LENGKAP!

rasa RIBENA..SERIUS SEDAPPPPP

Memang BEST!
entri akan datang saya nak share testimoni vivix membantu menyembuhkan STROKE 

JANGAN TUNGGU..CEPAT dapatkan sementara HARGA SUPER DOOPER RENDAH SEKARANG 

Sayangi diri dan keluarga anda


salam sayang,










 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in