TESTIMONI NUTRIWHITE : JERAGAT HILANG DALAM MASA 2 MINGGU!!

ASSALAMUALAIKUM

Wanita dan product skin care memang tak boleh di pisahkan. semuaa wanita memang ada product skin care sendiri, dan kadangkala wanita gemar bertukar skin care dek kerana tak serasi dan kerana inginkan kesan yang cepat dan paling worst terpengaruh dengan product yang tak selamat dan punya bahan terlarang yang bakal merosakkan kulit.

hari ni, pagi ni saya nak share TESTIMONI NUTRIWHITE SKIN CARE...teruja nyaaa...
meh tengok gambar..testimoni dari anak shaklee saya ni,,



nampak kan..jeragat hilang dalam masa lebih kurang 2 minggu..



apa yang dia pakai??




taraaa..ni lah dia..ni set lengkap NUTRIWHITE..tapi Lin tak pakai semua..MAKEUP REMOVER je dia tak pakai sebab stok sold out semalaya..

meh nak cerita apa yag best setiap product NUTRIWHITE SKIN CARE ni

Dgn set nutriwhite skin care ni..ia mampu membuatkn kulit nmpk berseri..sihat..segar..putih gebu..licin..sekata

Sedikit info tentang set ni..

> Dihasilkan oleh pakar penjagaan kulit dan saintis dr jepun dan us..proses pembangunan produk selama 3 tahun secara menyeluruh..lamakan..pemilihan ramuan nutrien dr herba tulen..

>Fyi..ramuan utama nutriwhite dr 16 buah negara yg berlainan..saintis kumpulkan jd 1 produk..sbb tu hrga agak mahal tp berbaloi2 la kan

Bahan2 yg dikumpul tu dibahagikan kpd 3 fungsi..
1.Bahan2 utk melembabkan kulit..linden..marshmallow..rumpai laut..alga hijau..cat's claw
2.Bahan2 utk melegakan kulit..aloe vera..rosemary..mountain arnica..peony..kudzu
3.Bg tujuan pemutihan pula ade bahan2 bearberi..strawberi..mulberi..s ullcap..pokok bic..dan kesukaan ramai kacang soya

CLEANSER
> menjadikan kulit kita licin, halus, dan lembut sebab semua kotoran dan sel mati dapat dibuang.
> menegangkan kulit.
> kulit muka tak kusam dan sekata.
> blackhead dan whitehead pun boleh hilang.
> kulit muka sentiasa lembap dan tiada toksid.
> pori-pori pun tak besar.

SOFTENER (TONER)
> lepas kita guna facial cleanser dan pakai softener akan menyebabkan kulit muka lebih tegang dan cerah.
> Softener ni bertindak untuk mengembalikan kulit kepada pH seimbang. pH kulit muka kita boleh rosak akibat sinaran uv dan factor hormon. 
> Softener ni membantu pH kulit muka seimbang semula untuk tujuan menghalang kulit daripada bakteria.
> pH kulit seimbang penting untuk elak penuaan pada muka. Sebab tu softener ni berfungsi menegangkan dan mencerahkan kulit muka.
> Kulit bawah mata juga dan hidung menjadi halus. Tak kasar.
> Softener ni juga membantu mengecilkan liang roma. Liang roma besar macam buah oren sangat memalukan. Malah disebabkan itu kulit mudah berminyak.
> Liang roma terbuka besar biasanya disebabkan perubahan hormone, factor genetic, dan pancaran matahari yang terik.

DAILY DEFENSE WHITENING ESSENCE
>Setiap kandungan ade fungsi berbeza..tu yg buat diorg special.
- Bearberry untuk mencerahkan dan menegangkan kulit,
- Strawberi Begonia untuk mengimbangkan pigmen
- Kacang Soya untuk melembutkan dan mengurangkan tompok2hitam
- Mulberi untuk mencegah daripada kerosakan kesan dari matahari
- Vitamin C aktif ditambah untuk memperbaiki kulit, mengembalikan seri wajah

SPOT WHITENING TREATMENT
- Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat
- Kuasa pencerahan botani dihasilkan daripada pati Likuoris dan Peony, yang amat bernilai disebabkan kesannya dalam mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit
- Cats Claw menegangkan kulit
- Vitamin C aktif membawa kecerahan untuk kulit dan lebih halus
* spot ni bagus utk ilangkan parut2 jerawat..jeragat yang serius

ULTIMATE PROTECTION WHITENING LOTION SPF 15
- Licin serta kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit kesan daripada cahaya matahari dan Mountain Arnica untuk menghilangkan radang kulit, pelembap yang bertindak daripada semua sudut ini melindungi anda daripada kesan-kesan memudaratkan cahaya matahari dan membantu membina daya ketahanan kulit terhadap kerosakan persekitaran

OVERNIGHT RENEWAL WHITENING CREAM
- Memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu tidur
- Linden menyihatkan serta melembapkan kulit secara mendalam
- Scullcap mencerah dan menghilangkan radang kulit
- Vitamin C aktif mengurangkan tompok-tompok hitam serta mengembalikan keserian wajah
- Pada waktu pagi, anda akan bangun dengan kulit yang gebu, halus, cerah dan berseri

tu diaaa..best kan..berbeza kalau ambik satu dua product dengan ambik satu set..TAK RUGI AMBIK SATU SET sebab ape? TAHAN LAMA (mostly lebih 6-7 bulan), SELAMAT DAN NATURAL (tidak mengandungi bahan yang merosakkan kulit) dan semestinya BERKESAN DAN HALAL..itu yang penting..sebab apa yang kita letak di muka kena extra careful..silap-silap kalau tersalah boleh merosakkan muka tau.. 

BEST KE BEST??
nak ke NAK?

hubungi saya ok

salam sayang,



RAHSIA saya TURUN BERAT BADAN lebih 20KG? dapatkan TIPS dan JADUAL EXCLUSIVE

ASSALAMUALAIKUM

hari ni saya nak berkongsi RAHSIA dan TIPS turunkan berat badan dengan SHAPE-UP SHAKLEE..senang..teruss tuju pada tujuan asal..

pertamanya, apa product SHAPE-UP versi saya tu?


taraaaa..banyak?? memang banyakkk tapi ada jadualnya..ada tipsnyaaa..

nak tahu macam mane product ini berjaya membantu saya turun lebih dari 20kg??

PM ME FOR EXCLUSIVE TIPS DAN JADUAL

EXCLUSIVE untuk CUSTOMER saya sahaja

* pembelian set EXCLUSIVE di atas, membolehkan anda mendapat FREE MEMBERSHIP + FREE BONUS + JIMAT HINGGA 30% DARI HARGA RUNCIT DAN nikmati penjimata berganda sebagai AHLI SEUMUR HIDUP DENGAN SHAKLEE!

** DAPATkan juga TIPS menjana pendapatan dengan SHAKLEE dan mula menjana sehingga 4 angka pendapatan SEKARANG!

Salam sayang,

promotion APRIL 2015! SUPPLEMENT UNTUK SUPER SLIMMING!

assalamualaikum..

promo april 2015 dah datang..weee...SUPER BEST! sebab promo kali ni berteraskan pasal SLIMMING, NAK KURUS, NAK PEJAL2KAN KULIT DAN NAK SHAPE UP BENTUK BADAN DANNN NAK BETULKAN HORMON!

product ape yang boleh bagi sebanyakkk benefit tu? \

1) CINCH SHAKE MIX  (Promotion HANYA untuk FLAVOUR CHOCHLATE dan CAFFE LATTE)



apa manfaat CINCH SHAKE ni?

  • Memberikan rase kenyang berjam-jam lamanya
  • Mengurangkan selera makan bagi anda yg tak boleh control nafsu makan
  • Menberi tenaga berpanjangan so anda tak cepat penat walaupun melakukan pelbagai aktiviti harian
  • Meningkatan metabolisme badan
  • Memelihara otot bagi mengelakkan anda gemuk semula dgn cepat bila dah kurus
  • Anda boleh mengambil carbo spt nasi dsb tetapi dgn kadar yg sedikit 
  • Menghilangkan lemak yg berlebihan dan mengurangkan inci pada badan


Lebih banyak RAHSIA CINCH MENURUNKAN INCI DAN MENURUNKAN BERAT BADAN, baca di SINI


NAK tahu RAHSIA DAN TIPS EXCLUSIVE TURUN BERAT DALAM MASA SEBULAN?? syhhhh..PM saya tau!!





KEISTIMEWAAN LECITHIN?

1- lecithin membantu mencegah penyakit yang berkaitan dengan lebihan lemak dalam badan, seperti darah tinggi, stroke, sakit jantung dan lain- lain. ini kerana lecithin bertindak sebagai pelarut lemak. 

2- lecithin memecahkan lemak, dan jika diambil untuk mengurangkan berat badan, dan jika anda turut bersenam, lecithin mampu membakar lemak dengan lebih cepat. 

3- lecithin juga berperanan dalam penyerapan zat- zat penting dari saluran darah ke dalam sel badan kita. 

4- lecithin membantu melindungi sel darah merah kita daripada serangan virus dan bakteria. 

5- lecithin sangat baik untuk meningkatkan daya ingatan. sebab itu lecithin dapat membantu mengelakkan kita daripada penyakit seperti alzheimer disease. lecithin adalah makanan otak dan saraf. 

6- lecithin dapat membantu masalah insomnia. ianya sumber kepada hormon neurotransmitter yang membantu proses tidur. 

7- lecithin adalah asid lemak yang penting bagi paru- paru bagi mencairkan mukus dan melegakan irritation. 

8- lecithin membantu mencegah eczema, kerana ia adalah zat kecantikan (untuk kulit, rambut).

9- lecithin bertindak sebagai pelincir kepada sendi- sendi badan kita. 

10- lecithin diperlukan dalam penghasilan hormon epinephrine yang diperlukan bagi mencegah simptom menopause dan PMS.


3) GLA COMPLEX



APA KHASIAT GLA COMPLEX?


  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
  • Membantu dalam menangani menopus
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangai ekzema
  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolesterol
  • Untuk fungsi saraf

-> Baca bagaimana GLA COMPLEX mengatasi masalah CYST dan FIBROID di SINI
-> Baca bagaimana GLA COMPLEX memberi jawapan kepada KULIT BERSERI DAN BEBAS JERAWAT di SINI

4) DTX COMPLEX


KEISTIMEWAAN DTX COMPLEX?

Kajian menunjukkan bahawa kandungan utama di dalam DTX Complex Shaklee ; ekstrak biji benih pokok susu tisel menyokong keupayaan badan menghasilkan protin bagi membantu menjana semula sel-sel hati. 

DTX Complex Shaklee mengandungi bahan ekstrak yang sangat penting dari biji benih pokok susu tisel yang menghasilkan 80% silymarin. Ia turut mengandungi bahan-bahan yang digabungkan secara unik dan saintifik; ekstrak daripada Schizandra dan cendawan Reishi (herba yang kaya dengan anti-oksida) dan ekstrak daripada dandelion, kunyit, dan articok (herba yang membantu mengekalkan aliran hempedu)

*Hati merupakan organ terbesar di dalam tubuh manusia dan berkeupayaan dalam membina semula. Contohnya, serangan jantung akan merosakkan otot atau organ jantung. Tetapi, serangan kepada hati akibat pengambilan alcohol berlebihan boleh merosakkan hati. Namun, hati mampu membaiki organnya sendiri. Hati boleh dianggap sebagai INDUSTRI PEMPROSESAN dalam tubuh manusia, menjalankan fungsi-fungsi kritikal*



5) VITALEA FOR CHILDREN


KEISTIMEWAAN VITALEA FOR CHILDREN?

-> Memberikan 100% vitamin C, D, E dan semua 8 jenis VITAMIN B!
-> Membekalkan 200mg kalsium, magnesium, zinc, copper dan banyak lagi! (mencukupi untuk keperluan kalsium anak anda!)
-> TIDAK DICAMPUR BAHAN PERASA TIRUAN
-> Perisa Anggur dan tidak merosakkan gigi!


best sangat NEW IMPROVED FORMULA VITALEA FOR CHILDREN ni! WAJIB bagi anak-anak anda!

5 promotion dalam masa SEBULAN! 
JOM GRAB!

salam sayang!


 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in