FREE TRIP dari Shaklee, best ke BEST? semuanya bukan MIMPI :)

Assalamualaikum

malam2 syahdu ni..layan trowback jomm..

tahun lepas, di bulan yang sama..masa ni saya kat US..menghadiri global conference dan jalan2 trip di US yang bestnya di taja sepenuhnya oleh Shaklee..opkos ada syarat dan terma..sebab trip ni bukan biasa2, tp 6 star punya trip..



masa ni dapat award di iktiraf oleh CEO Shaklee seluruh dunia

filing2 muda remaja kat US hihi
pertama kali bercuti tanpa anak2

tahun ni kemana pulak? inshaallah ke mekah, madinah dan abu dhabi juga bersama suami saya..
inshaallah tahun depan nak ke US lagi..kalau diizin allah nak bawak Wiya sekali..inshaallah aminn

mode : rindu nak bercuti2 lagi..tapi nak bercuti kena kerja kuat kan..alhamdulillah saya bersyukur di temukan dengan Shaklee..product yang berkesan, Company yang stabil dan tak pernah gagal membayar bonus pada semua ahli2nya, dan yang best, ukhwah yang ada dalam business ni..ukhwah yang tak dapat di jual beli di mana2..alhamdulillah..

kalau anda mencari2 income untuk anda jana di zaman gawat ni, hubungi saya..inshaallah saya guide anda hingga berjaya :) jom berani bermimpi..mimpi tiada limit, tiada harga..dan bangun dengan semangat yang kuat untuk jadikan ianya realiti :)

selamat bermimpi!



YESS WELLNESS PACK - jimat untuk semua, anda pasti jatuh cinta dengan SHAKLEE!

TERBARU! shaklee menawarkan YESS WELLNESS PACK PROMOTION since MAY-OCT 2015! superb best sebab dapat 5% discount dan kalau cukup syarat dapat FREE MEMBERSHIP TAUUU!! best ke best?

jom tengok set apa yang termasuk dalam YES program wellness pack ni



Set 1 -  Healthy Prenatal (SET KEHAMILAN )
Set 2 -  Healthy Postnatal ( SET BERPANTANG / LEPAS BERSALIN)
Set 3 -  Healthy Fitness ( SET TURUNKAN BERAT BADAN / SLIMMING SET)
Set 4 -  Healthy Young Living (SET AWET MUDA / KESIHATAN MENYELURUH)

Kenapa YES PACK lebih ekonomi? Shaklee menawarkan diskaun sehingga 5% untuk setiap pembelian set YES PACK yang dilancarkan berbanding harga biasa. Untung kan? ;)

dannnn




Sempena ulangtahun Vita Lea yang ke 100, Shaklee menawarkan pemberian Vita-Lea Iron Formula SECARA PERCUMA bagi semua yang mendaftar sebagai ahli sepanjang bulan Mei hingga Oktober 2015!!

jangan tunggu lagi! JOM DAFTAR SEKARANG DAN NIKMATI BANYAK PELUANG YANG LEBIH BAIK AKAN DATANG SEBAGAI AHLI SHAKLEE 

nak tahu lebih lanjut? jom hubungi saya ya :)
 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in