Percutian PERCUMA taraf 5 bintang ke ITALY : tajaan sepenuhnya dari Shaklee



Salam jumaat..hari ni 20hb November 2015..hari  ni kekawan dan leader2 Shaklee Family akan ke Italy..percutian taraf 5 bintang yang di taja sepenuhnya oleh Shaklee

Sebak tulis status ni..bukan apa..tahun lepas kami ramai2 ke US..tahun ni lebih 300 orang yang leaders pilih ke Italy..sementara saya dan dekat 80 orang pilih ke Umrah bulan December nanti..

Percutian tajaan Shaklee ni special lain dari yang lain tau..di beri hotel yang terbaikkk di 3 tempat kat Italy, makan di restoran yang terbaik di negara tersebut, dan dapat pegi jalan2 semuanya fees dah shaklee bayarkan untuk setiap orang..siap dapat duit belanja / duit makan. cuma kite perlu bawak duit shopping je nanti..

Nak dapat percutian PERCUMA ni bukan susah sangat dan bukan lah mudah sangat..opkos kena ada usaha yang berterusan dan semangat yang sangat kuat dan luar biasa NAK kan semua yang Shaklee tawarkan..jadi leader (rank supervisor ke atas) dan start kumpul point convention banyak2..makin banyak leader kite hasilkan, makin besar group dan semakin berkembang empayar kite, makin besar point convention dan makin ramailah ahli keluaga kite boleh bawak..Shaklee beri kite bawak anak2 mak ayah suami mak ayah mertua sekali kalau layak..depends pada point conference kite..semakin ramai ahli keluarga kite bawak tandanya semakin besar bonus dan semakin besar empayar biz kite..

Semuanya hanya dapat dengan tekad, usaha, ilmu, semangat yang kuat dan konsistent dan yang paling penting perlukan anda KOMITED dengan apa yang anda buat..yes, tanpa komitment, tanpa konsistency, nak dapat semua ni macam mimpi..dan nak jadikan mimpi sstu kenyataan, perlu BANGKIT BANGUN dan perlukan usaha yang konsistent..dan FOCUS adalah kunci pada semuanya.

Inshaallah, jika anda punye semua karekter ini, dan anda nak bonus, jalan2 secara PERCUMA, tapi tak tau nak pilih biz apa, jom pilih Shaklee..shaklee dah sangat stabil, tak pernah gagal bayar bonus dan tak pernah gagal hantar leader bercuti taraf 5 bintang setiap tahun.

Hubungi saya, nyatakan impian anda, dan mulakan tindakan sekarang!

Sampai jumpa lagi..untuk kekawan leader2 Shaklee yang ke Italy hari ni, selamat holiday..moga semangat anda keseronokkan anda di sana dapat suntik banyak semangat untuk kami di sini. Tahun depan ke US-Orlando..siapa nak ikot??



Posted via Blogaway


Nutriferon : IMUN BOOSTER untuk cegah demam, selsema dan mudah jatuh sakit

Assalamualaikum..alhamdulillah..masa article ni tulis saya baru balik dari KL..taklimat perutian PERCUMA Shaklee..kali ni saya dapat layak 2 tiket luar negara dan saya pilih umrah..nnti next article saya cite pasal trip free ni ye...hari ni saya nak cite pasal NUTRIFERON : Imun Booster Shakee

Saya selalunya memang tak pernah tak de stok Nutriferon ni kat rumah...tapi dek kesibukan seminggu abes stok dan masa tu pulak masing2 macam nak demam dan dah start selsema..al maklum balik travel kl dan melaka bulan lepas..mujur hari ni ke HQ Shaklee so sempat beli sekotak.

Apa bestnya Nutriferon ni?

KEBAIKAN NUTRIFERON SHAKLEE YANG TIADA BANDINGAN

Nutriferon merupakan rumusan berpaten yang istimewa yang membantu meningkatkan tahap keimunan badan tanpa penggunaan antibiotik sintetik yang boleh menyebabkan kesan sampingan pada manusia. Jadi, nutriferon amat sesuai untuk semua peringkat usia. Antara kebaikan Nutriferon adalah:-

1.  Kukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari Kajian menunjukkan interferon mampu meransang dan mempertingkatkan keseluruhan sistem imun tubuh dengan mengerahkan sistem pertahanan semulajadi tubuh untuk membunuh T-cells, B-cells & Makrofag
Jadi dapat membantu:-      

a. Bantu sesiapa yang hadapi masalah tahap keimunan sering berkurang.      
b. Sesuai untuk yang kerap selsema, kerap demam dan kerap jatuh sakit            melebihi seminggu      
c. Ibu menyusu yang mana anaknya masih kerap demam atau demam berpanjangan

2.  Bantu lawan kanser dan tumor otak Polisakariada yang terdapat dalam interferon semulajadi meransang dan mengaktifkan  immunoglobulin melawan sel-sel tumor dan kanser.

3.  Bantu kurangkan ketidakselesaan sewaktu kemoterapi Polisakarida juga membantu mengurangkan ketidakselesaan semasa rawatan kemoterapi  dijalankan.

4.  Melindungi dari Influenza, Selesema Membantu seimbangkan respon alergi terhadap persekitaran dan pencemaran udara,  berkesan melindungi virus mikrob seperti selesema, alergi dan inflamasi dan influenza      
Jadi nutriferon sangat bagus untuk:-    

 a. Bagus untuk immune booster pada keadaan ketika cuaca  tidak menentu, jerebu dll      
b. Sangat sesuai untuk orang yang kerap dikelilingi orang ramai @ melancong, berada di luar negara dll

7.  Meringankan stress dan Kelesuan Rumusan nutriferon dapat ringankan rasa tidak sihat yang disebabkan oleh keresahan,  stress, kelesuan dan gaya hidup yang sibuk

8.  Melambatkan penuaan Formula unik nutriferon semulajadi yang pertama di dunia sebenarnya dapat meransang pengeluaran makrofag untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman dan menjadikan sel-sel kulit lebih sihat dan muda

9.  Mengurangkan infeksi dan sakit kronik pesakit-pesakit hepatitis B & C Keberkesanan kebaiakn nutriferon shakleedalam memerangi dan mengurangkan infeksi juga meminimumkan ketidakselesaan akibat penyakit hepatitis B & C ini seperti kembung perut, rasa mual, muntah dll

10. Membantu kesihatan wanita menopous menjadi lebih baik

11. Gejala-gejala seperti hipertensi, tahap kolestrol yang tinggi, kitaran darah dalam tubuh dan masalah-masalah lain berkaitan menopous dapat diatasi dengan pengambilan nutriferon.

12. Mengurangkan simptom-simptom ketika pra-haid dan sewaktu haid. Mengurangkan simptom yang terjadi akibat ketidakseimbangan sistem endokrin  seperti kekejangan otot, sakit belakang, sakit payudara, jerawat, kegelisahan, insomnia dan perubahan emosi yang tidak terjangka.

13. Bantu dalam pemulihan penyakit;-        
       a. Lepromatus (kusta),         
       b. Leishmaniasis (pelbagai penyakit yang disebabkan oleh jangkitan  organisma yang dikenali sebagai protozoa) &         
       c. Toxoplasmosis (penyakit yang disebabkan oleh parasit).

FAKTA MENGENAI KELEBIHAN NUTRIFERON SHAKLEE

1. Dicipta oleh pakar imun, Dr. Yasuhiko Kojima.  Satu-satunya suplemen yang dicipta oleh pakar imun pada julung kalinya Dr. Yasuhiko Kojima dari Universiti Tokyo pada tahun 1954. Merupakan penemuan terhebat dalam bidang immunologi
2. Lebih daripada 40 Tahun Penyelidikan.  Dr. Kojima berjaya mencipta Nutriferon Shaklee selepas beberapa kali menjalankan ujikaji dan penilaian terhadap beribu-ribu sebatian dan lebih daripada 200 herba lain. 
3. Dr.Kojima telah berjaya membangunkan satu-satunya interferon  semulajadi didunia  Nutriferon Shaklee sehingga kini tidak boleh didapati dimana-mana kedai @peniaga selain. Shaklee yang mana produk nutriferon ini telah  dipatenkan oleh Shaklee.
4. Nutriferon Shaklee mengandungi satu campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi  Nutriferon Shaklee berasal daripada biji labu, benih plantago, kuntuman bunga Japanese Honeysuckle dan bunga safflower. Formula yang digunakan dalam pembuatan nutriferon adalah 100% semulajadi, selamat, tulen dan berkesan.
5. Kelebihan nutriferon shaklee adalah terbukti secara klinikal  Dapat menyokong dan meransang proses gerak balas imun semulajadi pada tahap selular 6. Terbukti dengan 4 ujian klinikal terhadap manusia 
7. Interferon banyak digunakan dalam bidang perubatan  Sebagai suntikan interferon untuk merawat penyakit hepatitis.


ATURAN PENGAMBILAN NUTRIFERON YANG DISYORKAN

a. Nutriferon digalakkan diambil bersama Vitamin C.

b. Untuk memelihara kesihatan yang terbaik: 1 peket sehari  (tuang ke dalam mulut terus @ campur dengan minuman panas mahupun sejuk mengikut citarasa sendiri pada bila-bila       masa sahaja

c. Bagi yang sedang melawan dan mendapatkan rawatan influenza dan kanser - disyorkan  ambil 2-3 peket nutriferon sehari

haaa...best kannn..ia alternative bagi panadol untuk kami sekeluarga..even en suami pon kalau rasa badan tak sedap aje terus makan 1 sachet feron ni dan alhamdulillah tak jadi nak demam..kira ianya sangat serasi bagi kami sekeluarga tau..

Untuk anda semua lagi2 mak2 yang menyusu anak mudah demam selsema atau kite mak2 yang mudah tak sihat apa kata ambik feron shaklee ni sebagai alternative pada ubat2..macam tu jugak untuk anak2 kita yang sedang membesar tu kan..

Semesti nya kerana Shaklee TERJAMIN TERBUKTI NATURAL, SELAMAT DAN BERKESAN

Salam sihat dari saya..jaga diri jaga keluarga di musim2 tak sihat ni ye. Sampai jumpa lagi di entri akan datang


TESTIMONI VIVIX : beri 4 kesan KETARA kepada SEORANG WANITA yang menghadapi pelbagai masalah kesihatan

assalamualaikum

alhamdulillah..seronok rasa berkongsi perihal Shaklee supplement ni..hari2 ada je testimoni baru yang dapat dari customer..kali ni saya nak share TESTIMONI VIVIX dari customer saya ni..

Customer ni dah pangkat mak2 pada saya..jadi saya panggil dia Makcik aje..lebih mesra..Makcik ambik vivix masa promosi Vivix tu..beliau terus beli 6 botol FREE 1 dan dapat FREE MEMBERSHIP DAN BONUS rm200++ tau!

jom kita tengok apa kata makcik ni setelah KONSISTENT MAKAN VIVIX SEBAGAI SUPPLEMENT HARIANNYA



Ini kesan positip yang beliau share : 

1) hilang sakit SENDI LUTUT 
2) hilang sakit KAKI rasa lebih ringan macam masa MUDA2 dolu
3) MATA dah lebih clear walau tak pakai spek mata 
4) MEMORI MAKIN TAJAM. Dah boleh ingat banyak perkara 
.
Ini sebahagian yang makcik ni share..memula dulu masa baru2 lagi ambik vivix,  dia share part MUKA DAN KULIT yang jd lembut dan smooth bersih..almaklum VIVIX MEMANG BERI KESAN SUPERV CEPAT BAB KULIT MUKA..TERPAKSA DAPAT KULIT YANG MUDA ANTI AGING bila minum vivix ni walau niat nak baikkan kesihatan 

JOM BACA LINK DI BAWAH :


ada satu lagi testimoni VIVIX yang saya nak share nanti..dari customer yang pangkat makcik jugak..dah macam family rapatnya ke hati tuu..nnti saya share naa

untuk anda atau keluarga anda yang ada masalah penyakit apa jua, boleh lah ikhtiar dengan VIVIX..hubungi saya inshaallah saya beri consult yang terbaik untuk customer2 kesayangan saya

Salam sayang

.

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in