Cara makan NUTRIFERON ala LUQMAN! Nutriferon PERISAI DAN IMUN BOOSTER TERBAIK!

ALHAMDULILLAH...Mentang2 bulan ni nutriferon ada promosi beli 2 less 5%, menderu2 pulak order nutriferon bulan ni

NUTRIFERON : PERISAI TUBUH SEMULAJADI. SAY NO TO PANADOL!

Memang kena sangat dengan musim cuti sekolah, musim travel, musim hujan panas..anak2 perlukan lebih pelindungan dan imun booster tau

Saya bagi dia sehari 1 sachet sebab dia ada eczema dari kecik now alhamdulillah dah xde eczema just allergy kalau musim sejuk sangat.

Ni cara luqman hakim makan feron. Enjoy sangat dia makan. Senang sangat kan! Most kanak2 suka rasa nutriferon yang manis labu ni.


video



Antara manfaat Nutriferon :

❤️Mengukuhkan Sistem Imun dalam masa 3 hari – Ianya adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia. Kajian-kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu merangsang dan mempertingkat secara keseluruhan system imun tubuh dengan menerahkan system pertahanan semulajadi tubuh berfungsi untuk membunuh: T-cells, B-cells and makrofag.
❤️Melawan Kanser & Tumor – Interferon semulajadi mengandungi polisakarida yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin melawan sel-sel tumor dan kanser. Selain dari itu ia juga mampu mengurangkan ketidakselesaan pada waktu rawatan kemoterapi.
❤️Melindungi dari influenza – Ia mengimbangi kepada respon alergi persekitaran dan pencemaran udara, melindungi dengan berkesan daripada virus, mikrob, termasuk selesema, flu, alergi, inflamasi dan influenza.
❤️Meringankan Stres & Kelesuan – Meringankan kemudaratan yang disebabkan oleh keresahan, stress, kelesuan dan gaya hidup yang sibuk.
❤️Melambatkan penuaan – Formula unik Nutriferon Shaklee merangsang pengeluaran makrofag untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman. Justeru itu sel-sel akan menjadi lebih sihat.
❤️Mengurangkan Infeksi oleh pesakit-pesakit Hepatitis B & C – Keberkesanan Nutriferon Shaklee dalam menmerangi virus akan mengurangkan infeksi dan meminimumkan ketidakselesaan, seperti kembung perut, rasa mual, muntah dll kepada pesakit-pesakit Hepatitis B & C.
❤️Mempertingkatkan Menopaus – Hypertensi, tahap kolesterol yang tinggi, kitaran darah, dan masalah lain berkaitan menopaus akan menjadi lebih baik.
❤️Mempertingkatkan PMS – Terbukti secara klinikal mengurangkan symptom yang terjadi akibat ketidakseimbangan system endokrin iaitu kekejangan waktu haid, sakit belakang, sakit payudara, masalah jerawat, kegelisahan, insomnia dan mood swing.

Siapa yang sesuai mengambil Nutriferon?


  • ✅Mereka yang mengalami masalah alahan seperti resdung, asma dan selsema
  • ✅Mereka yang ingin mengurangkan simptom kimoterapi
  • ✅Pesakit Hepatitis B dan C
  • ✅Wanita yang menopos
  • ✅Wanita yang mengalami masalah PMS
  • ✅Warga emas
  • ✅Mereka yang selalu sibuk, kurang tidur dan stress
  • ✅Mereka yang suka travel atau melancong ke luar negara
  • ✅ mereka yang mudah demam, selsema, batuk dan mudah terjangkit
  • ✅ demam berpanjangan 
  • ✅ alahan, eczema, sinus, resdung


Musim2 macam ni, parents wajib ambik nutriferon sebagai perisai semulajadi sekeluarga

Berbaloi2 untuk kesihatan sekeluarga

Lagi info details berkenaan NUTRIFERON klik SINI ya!

Nak kan Nutriferon pada harga promosi? Cepat whatsapp saya segera. Promosi hanya SAH SEHINGGA 30 Nov 2016 sahaja!

I am Shaklee Malaysia Independent Distributor at Johor Bahru, Johor. Pertanyaan Lanjut:
Shaklee ID : 858049
No Telefon: +6012.714.2284
(sms/whatsapp/telegram)
Facebook : Beeha Yunos
Facebook Page: BeeLittleShoppe
Email : beeha4211@gmail.com
Blog : www.beehayunos.com

0 comments:

Post a Comment

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in