Boost positive mood dengan Healthy Drink as Breakfast setiap pagi!

good morningggg..

Good morning should be your morning be good kan kann..u all breakfast ape hari ni? 
Salah satu cara nak boost positive effect kite kena ambik breakfast yang betul! dah 6 tahun dengan Shaklee, alhamdulillah boleh di kira dengan jari berapa kali miss minum ESP ni..dan since umur dah lebih 30++ kak Bee add Cinch shaklee sekali untuk inch loss..

al maklum, bila berumur kolagen mula lah mudah hilang dan sebabnya bila kite loost weight, kulit lebihan tu cepat geleber, sebab tu kak Bee suke sangat combination of ESP + Cinch Shake ni.


my kind of pre breakfast drink!
Sedap, mengenyangkan, inch loss dan kulit berseri!

Biasanya , minuman mix shaklee ni kak Bee jadikan as pre breakfast. Bangun seawal pagi, perot mula rasa tak selesa, perot mudah nak gastrik. so, kite selamatkan dengan ambik terus ESP dan Cinch Shake ni. Resepinya mudah, 1 scoop besar Cinch Shake mix with 2-3 sudu besar ESP. Shake2 dan minum!

Sedappp dan yang penting mengenyangkan! Terus hilang rasa2 tak selesa kat perot nak naik gastrik tu. Bila perot ok, rasa kenyang dan yang penting bila kite tahu ape yg kite ambik/makan/ minum tu akan beri banyakkk benefi pada kite selain kenyang lama (inch loss, kulit lebih berseri tak kusamm kulit anjal, badan firm etc), automatik kite akan rasa syukur sangat dan mood hepi tu akan berjangkit2 dalam sehari tu.

dan yang paling penting, Learn to LOVE yourslef first, it makes everything else much easier!

selamat pagi! ceria-ceria selalu naaa..



I am Shaklee Malaysia Independent Distributor at Johor Bahru, Johor. Pertanyaan Lanjut:
Shaklee ID : 858049
No Telefon: +6012.714.2284
(sms/whatsapp/telegram)
Facebook : Beeha Yunos
Facebook Page: BeeLittleShoppe
Email : beeha4211@gmail.com
Blog : www.beehayunos.com

0 comments:

Post a Comment

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in