Pelbagaikan Resepi ESP yang super YUMMUYYY!

Ramai customer, kekawan yang bila dah start ambik ESP protin, mereka akan setia ambik..setia gituu tau! semuanya di sebabkan khasiat protin Shaklee yang HOT demand ni. 

Tapi, selalu jugak, kalau customer yang baru2 ni diorang kata tak lalu nak minum, sebab ianya Soya based, tak de perisa macam Cinch Shake, jadi ade yang belom serasi, tak minum..jangan macam tu! rugi u all. Dah beli, kena minum, baru datang kesannya. Dan, kesan bukan datang serta merta ye, minum2 terus putih..no-no, kak Bee tak pernah bagitau customer gitu..

Apa-apa jenis supplement pon, kena ambik secara konsisten at least min 90 hari untuk betul-betul beri kesan pada tubuh secara optimum. Dengar tu sayang-sayang, konsisten baru lah ade effectnya.

Eh dah melalut..hihi, jom hari ni kak Bee nak share resepi ESP yang u all boleh cuba pelbagaikan. Semestinya healthy drink ni akan juga jadi ala2 beauty drink gitu..sebab kan khasiatnya yang tak sah lagi pada kulit

klik untuk gambar penuh

klik untuk gambar penuh



klik utnuk gambar penuh

klik untuk gambar penuh

Selamat mencuba!
I am Shaklee Malaysia Independent Distributor at Johor Bahru, Johor. Pertanyaan Lanjut:
Shaklee ID : 858049
No Telefon: +6012.714.2284
(sms/whatsapp/telegram)
Facebook : Beeha Yunos
Facebook Page: BeeLittleShoppe
Email : beeha4211@gmail.com
Blog : www.beehayunos.com

0 comments:

Post a Comment

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in