Shaklee BABY! Product mandian baru khas untuk si manja anda

halu haluu..alhamdulillahh..welcome back! hahaa ni kak Bee nak cerita..2hn November hari tu Shaklee buat roadshow sempena perkenalkan product baru shaklee..yang ini belom pernah lagi ada sebelom ni..dan julung-julung kali nya Shaklee bawak masuk product mandian untuk si manja! yeayy memang excited sangat..

taraaaa..ni lah SHAKLEE BABY new product tuuu..

Dan masa roadshow ni, Shakle bawak sekali khas dari Shaklee Corporation, Dr Sonhee Park (Senior Research Scientist) untuk explanation keperluan ibu sebelom preggy, sehingga kepada keperluan si manja dari segi keperluan supplement dan perkembangan ibu dan baby. Yang ini kak Bee akan explain kemudian tau..kali ni entry ni kak Bee nak explain khas buat mereka yang tertunggu-tunggu product mandian baby Shaklee ni..


with My OTG team yang datang roadshow bergambar dengan Dr Sonhee park
Umur beliau 63 tahun tapi sangat2 sihat dan mudaaa..rahsianya 40 tahun makan Shaklee secara konsisten!

excited datang roadshow 

jom kite tengok apa SHAKLEE BABY ni ya..
 Shaklee Baby memahami keperluan bayi anda dan hanya menggunakan bahan-bahan yang SELAMAT, LEMBUT dan ORGANIK untuk menghasilkan product penjagaan kulit terbaik untuk si manja anda 

KEISTIMEWAAN SHAKLEE BABY PRODUCT :

  • Pediatrician tested
  • Clinically tested
  • Hypoallergenic 
  • pH balance
  • Certified organic ingredients 
  • Contains natural and organic ingredients 


FORMULATED WITHOUT :

  • TANPA PARABEN
  • TANPA 1,4-DIOXAN
  • TANPA NATRIUM LAURIL SULFAT (SLS)
  • TANPA WARNA TIRUAN ATAU WANGIAN
  • TANPA PHTHALATES
  • TANPA BISPHENOL-A (BPA)
  • TANPA FORMALDEHID (formaldehyde)

kite tengok pulak apa yang ada dalam mandian Shaklee Baby ni

Mandian Baby 

Lotion. seriusly besssttt sangat loion ni

Massage Oil. This is the besttt! Seriusly fall in loveee

ada 3 aje product tapi complete sangat. Masa Roadshow tu sorang participant hanya boleh beli 1 set je..so kak Bee pon terus beli..mengenangkan Luqman yang ada masalah kulit kering bersisik kat kaki, so kak Bee nak cuba lagipon, apa sahaja pasal Shaklee memang kak Bee nak try! hehee

nampak tak muka excited baru lepas beli hehe
Alhamdulillah, dah dekat seminggu pakaikan Luqman, terrrrsangat besttt kesan dia. Boleh nampak kat skin kaki yang bersisik tu. Siapa yang nak tahu lebih lanjut pengalaman kak Bee pakaikan set ni untuk Luqman yang ada masalah kaki kering bersisik ni, meh la contac kak Bee. Kalau nak cerita pengalaman bawak Luqman ke skin clinic dan apa aje steroid pernah pakaikan. Now alhamdulillah, massage oil tu sangat lah best i tell u..sapu kat tangan kite yang kering ni pon teruss rasa serapan dan kekal lembapan tu..tak tau nak cerita macam mane..tapi kak Bee nak u all try tau..

muka excited sangat tuuu..
kak Bee dah try, memang recommended!

so, siapa yang tercari2 product mandian baby yang selamat tanpa bahan2 bahaya, lebih-lebih lagi if si manja u all ada masalah kulit, meh la cuba Shaklee Baby. Try dulu baru boleh kata apa bestnya tu. Apa yang kak Bee boleh bagitau ialah memang tak rugi! 
I am Shaklee Malaysia Independent Distributor at Johor Bahru, Johor. Pertanyaan Lanjut:
Shaklee ID : 858049
No Telefon: +6012.714.2284
(sms/whatsapp/telegram)
Facebook : Beeha Yunos
Facebook Page: BeeLittleShoppe
Email : beeha4211@gmail.com
Blog : www.beehayunos.com

0 comments:

Post a Comment

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in