Tentang Saya

Assalamualaikum



Salam perkenalan. 

Saya Beeha Yunos. Biasa orang panggil saya kak bee atau beeha. Blog ini medium saya bercerita mengenai passion saya bersama Shaklee. Segalanya. Tentang productnya yang hebat, perjalanan biz dan partner team OTG. Di sini juga medium saya berkongsi pengalaman dan bercerita segala reward dari Shaklee untuk saya dan anak2 buah. 

Bagaimana saya bermula dengan Shaklee?

Saya mengenali Shaklee sebagai supplement yang bantu masalah kulit muka saya. Menjadi pengguna tegar supplement Shaklee, dari satu ke satu sehingga saya benar2 menjadi pencinta supplement Shaklee yang saya rasa tak ada vitamin lain beri kesan terbaik selain Shaklee. Boleh baca bagaimana saya bermula di SINI

Selepas setahun baru saya terbuka hati menjadi pengedar dengan niat jelas untuk menjana income dengan Shaklee. 

alhamdulillah, antara perubahan yg cukup besar bila saya join ialah:

1- saya makin sihat - jarang berjangkit demam or flu, kulit tak kusam lg dah, kulit tegang (ESP mmg superb dlm bab ni.), beri tenaga dan banyakkk lg..dan bila kite-ibu2 sihat, secara tak langsung anak dan keluarga turut sihat dan ceria kan..

2-  saya dapat bagi mak abah saya makan supplement yg mmg terbukti selamat, semulajadi dan mmg terbukti keberkesanannya. Setiap bulan mak abah akan mintak Phytocol, Omega, Herb Lax, Ostematrix, Vitalea iron dan kadang2 saya beri juga Vivix untuk mereka

3- dapat bg anak-anak saya mkn supplement - so far bg Wiya dan Luqman makan mealshakes,omega, vitalea kids, nutriferon..alhamdulillah..anak-anak jarang demam atau flu dan sgt aktif..dan tak perlu lagi saya ulang alik farmasi dan abiskan every month about rm200++ kat supplement dia (yg belom tentu berkesan dan surely ade silica gel-no safe for your child tau)

4- Lebih seronok bila dah bertukar brand Shaklee termasuk untuk rumah. Lebih selamat untuk anak2 terutamanya. selain supplement, kami juga Shakleekan rumah kami dengan menggunakan sabun basuh baju dan pencuci serbaguna Shaklee yang tiada bahan kimia langsung dan terbukti selamat untuk bayi tau. Saya juga pencinta skin care NUTRIWHITE dan ENFUSELLE! Just love how Shaklee skin care buat kulit saya bersih tanpa menyakitkan. Ianya Natural! 

5- saya dapat kenalan baru boleh kata setiap hari. Customer dan rakan2 Shaklee termasuk downline2 saya adalah push factor terbesar saya maintain dalam Shaklee dan semestinya mereka sentiasa mendorong saya utk menjadi dan melakukan yang terbaik setiap hari dan saya dapat membantu mereka yg punya masalah seperti saya

6- dan yg bestnya saya dapat income tambahan dari shaklee..alhamdulillah..saya join tak sampai 4 bulan saya dah dpt 4 angka income tambahan! Now almost 5 years, banyak sangat reward Shaklee yang saya dah dapat. Tak terjangkau dek akal masa mula2 join Shaklee. 

Matlamat saya, mahu beri yang terbaik untuk keluarga, anak2 since business Shaklee boleh diwarisi untuk generasi saya akan datang. 

Lebih lagi saya mahu berikan yang terbaik untuk semua customer dan downline. Dari niat makan sendiri, boleh jadi anda juga terjebak menjana income secara tak langsung dalam Shaklee, seperti saya. Mungkin dari niat mahu berkongsi itu menyebabkan anda terpaksa terima semua imbuhan rewards dalam Shaklee dan akhirnya terpaksa kaya dan berjaya. 

Dan saya pasti semua tu tak mustahil. Kerana saya sudah melaluinya. 

Saya yang biasa2 dulunya, terpaksa menjadi luar biasa setiap hari untuk bantu semua orang sihat dan cantik dan lagi untuk bantu ramai orang menjadi kaya dan berjaya dunia akhirat.

Dan saya percaya dan yakin, anda juga boleh bertambah sihat, cantik, kaya dan berjaya malah juga dapat membantu ramai orang yang memerlukan di luar sana. 

Selamat membaca!





0 comments:

Post a Comment

 

Hot Item : Vivix


http://www.beehayunos.com/search/label/Vivix
Copyright © Healthy Me-Healthy You-Healthy Life | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in